Prodej rodinného domu, Morašice, 110 m2

Morašice

Prověřené firmy v Morašicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu, Morašice u Chrudimi

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Morašice, ideální pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem pro vlastní rekonstrukci.

Tento dům, dokončený v prosinci 1980, nabízí dispozici 4+1 s zastavěnou plochou 141 m² , na pozemku o rozloze 2299 m². K nemovitosti náleží také prostorná zděna stodola s zastavěnou plochou 172m², která může být využita pro různé účely.
Část pozemku o velikosti 919 m² je vhodný pro výstavbu dalšího rodinného domu, což je výhodné pro zájemce, kteří hledají větší prostor pro své plány.

Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje elektrický boiler. Napojen na veřejný vodovod samozřejmě, avšak odpad je řešen jímkou.

Dům vyžaduje rekonstrukci, což poskytuje novým majitelům skvělou příležitost přizpůsobit si nemovitost podle vlastních představ. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí vytvořit domov přesně podle svých představ.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na možnost pomoci vám najít váš nový domov v Morašicích.

Parametry domu

Cena
4 663 350 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Morašice
ID
316-NP00037
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
313 m2
Plocha nemovitosti
2299 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Only

Poděbradská 1158/49, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oksana Paniv

Oksana Paniv

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Morašicích (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti