Prodej chaty, Pohled, 32 m2

Pohled

1 490 000 Kč HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Pohledu

Informace k domu

Prodej Chaty, pozemek 2538m² – Pohled, Simtany

Hledáte chatu, kterou si můžete upravit podle svých představ? Chcete místo pro relaxaci, chytáte ryby nebo jen rádi houbaříte? V tom případě jste na správném místě.

Chata s číslem evidenčním je v původním udržovaném stavu a těší se na nového majitele. Chata stojí na pozemcích o celkové velikosti 2538 m². Je možné ji hned obývat nebo rekonstruovat podle představ svého nového majitele. Nachází se u řeky Sázavy a v okolí jsou jen další dvě chaty (cca 200 m od chaty). Pokud tedy hledáte soukromí a klid je tato chata přesně to co hledáte.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kamny a kuchyňským koutem.
V podkroví se nachází ložnice, chodba a zastřešený balkon. Vytápění chaty je na tuhá paliva, toaleta je u chaty a je řešená jako suché WC. Voda a elektřina nejsou momentálně v chatě k dispozici.

Chata stojí na klidném místě mimo hlavní komunikace a pozemek je částečně zalesněný. Na pozemku je dostatek prostoru pro parkování a příjezd k chatě je po nezpevněné cestě. Řeka Sázava protéká jen kousek od chaty a v okolí je dostatek lesů pro houbaření. Koupání je možné hned u chaty a je zde písčité dno. Součástí pozemků je vzrostlý les, takže o dřevo na topení nebudete mít nouzi.

Chata je v osobním vlastnictví, výhodné financování této nemovitosti vám pomůže makléř zajistit.

Cena nemovitosti je 1.490.000 Kč a je uvedena včetně provize a právního servisu, žádné další náklady na vás nečekají. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

Přijďte si chatu prohlédnout, realitní makléř Erik Drobný Vás v této nemovitosti rád provede. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat přes webový formulář.
https://erikdrobny.cz/

Parametry domu

Cena
1 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Pohled
ID
18
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Erik Drobný

Erik Drobný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Pohledu?

Podobné nemovitosti