Prodej apartmánu, Radovići, Černá Hora, 59 m2

Radovići, Černá Hora

8 166 100 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Luštica Bay Černá Hora … a nádherné luxusní apartmány, které jsou tím pravým místem pro rodiny hledající druhý nebo prázdninový domov. A také ideální příležitost pro investory!
Nabízíme možnost koupě apartmánu v nově vznikající atraktivní černohorské lokalitě Luštica.

K dispozici jsou menší studia i apartmány o rozloze 40 – 100 m2, které nabízejí klidné útočiště jen pár kroků od hlavního náměstí. Pyšní se elegantním a moderním designem, kombinovaným s tradiční černohorskou architekturou.

Poloostrov Luštica je úžasnou destinací na pobřeží Jaderského moře, v idylickém zálivu Trašte. Pyšní se nádhernou krajinou, benátskou architekturou a několika památkami UNESCO. Poloostrov je proslulý staletými olivovými háji a odlehlými plážemi. Tato destinace spojuje kouzlo starého světa s moderním designem a černohorskou kulturou. Najdete tu nezaměnitelnou atmosféru, prvotřídní rezidence, stylové obchůdky, špičkové restaurace, kavárny a bary, luxusní hotely, golfové hřiště s výhledem na moře a moderní přístav. Luštica Bay je doslova novým rájem na zemi a vy máte nyní možnost stát se součástí místní komunity a pořídit si vlastní apartmán ve čtvrti Centrale.

Čtvrť Centrale je centrem Luštica Bay a propojuje okolní Marinu Village a The Peaks. Postupně se rozrůstá a předpokládá se zde výstavba zhruba 1.050 bytů s celkem 3.150 obyvateli, z toho 1.000 stálými. Srdcem čtvrti je již nyní náměstí Piazza s nejrůznějšími službami a občanskou vybaveností. Typické pro tuto čtvrť jsou živé ulice a veřejné prostory, které harmonicky splývají s okolní krajinou a nabízí nespočet možností pro venkovní život.

Co se týče dopravní dostupnosti, v blízkosti Luštica se nacházejí tři mezinároční letiště s pravidelnými i charterovými lety z nejrůznějších destinací. Letiště Tivat je vzdáleno 10 km, Dubrovnik 45 km a Podgorica 90 km. Luštica Bay je vzdálená cca 3h letu z mnoha evropských měst.

Černá Hora má co nabídnout v každém ročním období. Je destinací, kde se můžete vydat na lyžařské svahy a vzápětí si užít bezstarostný život na pláži nebo splavit nejhlubší evropskou řeku Taru, proplout kajakem Skadarské jezero či navštívit safari podél Durmitorského prstence.

Černá Hora je kontrastní destinací s tradičním životním stylem, který se po staletí téměř nezměnil. V posledních letech se stává stále více oblíbenou a atraktivní lokalitou lákající nejen turisty i také investory.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry nemovitosti

Cena
8 166 100 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Radovići, Černá Hora
ID
0707
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
59 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů?

Podobné nemovitosti