Prodej rodinného domu, Cheb, Jabloňová, 300 m2 (ID: 2248721)

Jabloňová, Cheb

7 150 000 Kč HYPOTÉKA od 34 075 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Chebu

Informace k domu

Prodej rodinného domu V Chebu 300m² - Jabloňová

Nabízím k prodeji prostorný rodinný dům v exkluzivní lokalitě se zahradou 150 m². Nachází se v širším centru Chebu na adrese Jabloňová 27. Obrovskou výhodou je, že dům je ve slepé ulici, kde není prakticky žádný provoz. Nemovitost prošla v roce 2017 částečnou rekonstrukcí a díky své podlahové ploše (cca 300 m²) ji lze využít i jako vícegenerační.
Dům vytápí a ohřívá vodu plynovým kondenzačním kotlem. Dispozičně je řešen takto: v suterénu je velká garáž 39m², WC, prádelna a chodba ze které můžete jít rovnou na zahradu, na které je krásný bazén. Jsou zde ještě dvě víceúčelové místnosti, které lze využít podle vlastních představ a v půdorysu jsou označeny jako sklad. V přízemí (1.NP) jsou dva pokoje, rozlehlá kuchyň se spíží, WC a krásná terasa 13m² se vstupem přímo z kuchyně a s výhledem na zahradu a bazén. Ve 2.NP je obrovský obývací pokoj 60m², (který by se dal eventuelně rozdělit) a koupelna. Podkroví pak poskytuje další dva pokoje, šatnu a úložný prostor. Ve fotkách jsou přiloženy i jednoduché půdorysy s orientačními výměrami jednotlivých podlaží.
Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Veškerá občanská vybavenost se nachází v těsné blízkosti domu. Všechny inženýrské sítě jsou do domu zavedeny. Parkovat lze před domem nebo v garáži. K domu se dá přijet i ze strany kde je zahrada. K domu je ještě pronajatý pozemek od města Cheb.Pozemek sousedí se zahradou a výměru má 75m² a platí se za něj 500,-Kč za rok. Na obchvatu Chebu jste autem za 3 minuty. Zkrátka, tento dům si musíte osobně prohlédnout, aby jste ho docenili.
O více fotek mi napište na email: kubincan@email.cz
PENB - D

Parametry domu

Cena
7 150 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Jabloňová, Cheb
ID
3/2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
107 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Petr Kubinčan

Petr Kubinčan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chebu?

Podobné nemovitosti