Prodej rodinného domu, Rybníky - Libice, 235 m2

Rybníky, Libice

11 900 000 Kč HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(za nemovitost, včetně právních služeb)

Prověřené firmy v Rybníkách

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Prodej vícegeneračního domu 235 m², pozemek 5 500 m²

Hledáte možnost bydlení spojené s rodinným podnikáním a nadstandardním pozemkem ? Pak pro Vás máme nabídku prostorného domu v malé klidné obci Libice zasazené doprostřed luk a lesů vzdálené pouhých 5 km od Dobříše a D4 s přilehlými pozemky s dojezdem do Prahy 40 minut.

Dům o celkové užitné ploše 235 m² a čtyřech nadzemních podlaží byl postaven začátkem devadesátých let a postupně modernizován.
Po vstupu do domu se nacházíme ve vstupní chodbě ze které vstupujeme na schodiště. Proti nám leží první pokoj, momentálně sloužící jako domácí tělocvična.
Nalevo po schodech dolu se dostáváme do sklepních prostor s kotelnou, dílnou, prádelnou a další místností na sloužící jako sklad paliva.
Nalevo nahoru přicházíme do patra ve kterém máme po levé ruce WC a dále proti schodům velkorysý obývací pokoj s kuchyní o celkové velikosti 41 m² a balkonem situovaným na jihovýchod.
V dalším patře najdeme další koupelnu a tři samostatné ložnice. O patro výš pak vcházíme do pracovny ze které je vstup do dalších dvou pokojů.
Vedle vchodu do domu nalezneme prostornou garáž a po pravé straně domu stojí dílna celkové ploše 70 m².
Za domem se rozkládá zahrada, která s navazujícími pozemky tvoří celek o velikosti 5500 m².

Dům je využitelný jako budoucí penzion, malá rodinná farma nebo velkorysé bydlení. Doporučujeme prohlídku. Třídu energetické náročnosti uvádíme prozatím nehotový průkaz PENB jako nehospodárnou třídu „G“.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost, včetně právních služeb
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Rybníky, Libice
ID
3367507276
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
235 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
5500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Petr Laco

Petr Laco

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rybníkách (okr. Příbram)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti