Prodej rodinného domu, Hustopeče, Tábory, 244 m2

Tábory, Hustopeče

Prověřené firmy v Hustopečích

Informace k domu

Rodinný dům Hustopeče

Nabízíme k prodeji přízemní rohový rodinný dům na ulici Alšova v Hustopečích.
Zastavěná plocha domu činí 244 m². Současná dispozice je 3+1, nad její rámec zde dále najdeme spíž, menší sklep a ve dvoře hospodářské stavení. Do dvora se dostaneme dvěma způsoby. Vraty v zadní části pozemku a skrze průjezd, který je vhodný ke garážování auta. Parkování je však možné také na veřejných parkovacích plochách v ulici. Celková plocha pozemku včetně plochy zastavěné činí 483 m², přesně však bude určena po geometrickém zaměření. Nemovitost byla postupem času opravována. Opravou prošla střecha, bylo podřezáno zdivo, vyměněny radiátory a před pěti lety pořízen kondenzační kotel.

Dům, který je vhodný k vetší rekonstrukci najdeme v nejoblíbenější lokalitě pro bydlení z celého města. Nachází se v docházkové vzdálenosti od škol, školek, hřišť, nádraží, obchodů a to vše do pár minut klidné chůze. V bezprostřední blízkosti je park a cyklostezka protínající celé město.
Uzavřený pozemek, dobrá lokalita a dostatečná výměra parcely jsou ideálními předpoklady pro vytvoření Vašeho nového bydlení. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 742 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Tábory, Hustopeče
ID
11
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
244 m2
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
483 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích?

Podobné nemovitosti