Prodej rodinného domu, Třebechovice pod Orebem, Proboštova, 211 m2 (ID: 2249921)

Proboštova, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové

Prověřené firmy v Třebechovicích pod Orebem

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 5+kk, pozemek 384m²

Nabízíme vám k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Třebechovice pod Orebem. Zděný třípodlažní dům z roku 2001 je dispozičně řešený jako 5+kk, s celkovou výměrou 211m².
Po vstupu do domu se ocitáme v zádveří, kde je k dispozici šatní skříň. Dále pokračujeme do chodby, ze které jsou samostatné vstupy do 3 obytných místností. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, který je osazený na míru zhotovenou kuchyňskou linkou a z pokoje je dále vstup do zahrady. V obývacím pokoji je na zemi položena plovoucí podlaha a v pracovně je položeno PVC s izolaci. Zde je umístěná prostorná vestavěná šatní skříň. Z chodby dále vstoupíme do koupelny. Zde je k dispozici vana a v koupelně je umístěný plynový kotel z roku 2021. WC je samostatné.
Ve 2:NP se nachází dva samostatné prostorné pokoje a koupelna. Ta je osazena vanou i sprchovým koutem a výhodou této místnosti je střešní okno. WC je oddělené. V ložnici je umístěná vestavěná šatní skříň.
Ve 3. NP se nachází půdní prostor.
Majitel v roce 2023 nechal do třech obytných místností položit nové koberce, pod kterými je položena podložka Floorwise Panache. Tato podložka má výborné izolační a akustické vlastnosti.
Na pozemku se dále nachází zděná přístavba, která slouží pro umístění sportovního vybavení a potřeb pro zahradu. V přístavbě je zavedená elektřina s možností připojení na 360V. Vedle přístavby je přístřešek pro parkování s osvětlením. Vjezd je přes mechanická vrata, avšak s možností dodělání na elektrická.
Na zahradě se vzrostlou zelení je vybudovaná pergola a dále se na pozemku nachází vrtaná studna s hloubkou 18m.
Dům je napojený na obecní vodu a kanalizaci. Plyn a elektřina jsou zavedeny v domě. Dům je umístěný v obytné zóně, ve slepé ulici. Tedy se jedná o klidné bydlení.
Třebechovice pod Orebem jsou vzdálené pouhých 13km od Hradce Králové a 23km od Pardubic.

Parametry domu

Cena
7 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Proboštova, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové
ID
122
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
211 m2
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
112 m2
Plocha nemovitosti
384 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Lenka Jandíková

Lenka Jandíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebechovicích pod Orebem?

Podobné nemovitosti