Prodej pozemku, Doubravčice, 1187 m2

Doubravčice

6 699 000 Kč HYPOTÉKA od 31 925 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Doubravčicích

Informace k pozemku

Pozemek na stavbu RD - 1 187 m² - krásná lokalita - Doubravčice.

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím prodej stavební parcely v obci Doubravčice, jejíž dominantou je krásný výhled do protějšího lesního porostu.
Pozemek přibližně obdélníkového tvaru leží v klidné ulici s rodinnou zástavbou a jeho výměra činí 1 187 m². Na hranici pozemku byly přivedeny veškeré přípojky, respektive přípojky na obecní vodovodní řád, kanalizaci i elektřinu. Pozemek je téměř rovinatý a není zde potřeba žádných větších terénních úprav.
Doubravčice mají jasně definovaný územní plán, který dovoluje zastavět plochu 20%, což v našem případě znamená bezmála 240m². Z okolní výstavby, kterou by měl dům respektovat, vyplívá, že by měl dosahovat maximálně dvou pater a výšky přibližně 9 metrů. Silnice vedoucí okolo domu je momentálně nezpevněná, ale dobře udržovaná. Důležitý je ovšem fakt, že do dvou let bude obcí vybudovaná silnice asfaltová.
Velkou předností je poloha, tu ocení zejména lidé, kteří milují přírodu. Do lesa, na který bude budoucí majitel pravděpodobně orientovat i svůj dům, odtud vede doslova pár kroků. Orientace domu směrem k lesu znamená i jižní stranu, to domu zajistí maximum světla po celý den. V blízkosti je i několik rybníků nebo přírodní koupaliště.
Doubravčice disponují částečnou občanskou vybaveností, budoucí majitel tady najde například oblíbené cukrářství, restauraci, obecní úřad, hezký sportovní areál nebo farmu s koňmi. Díky svému rychlému rozvoji je zřízen projekt na moderní základní školu, mateřská škola od roku 2013 již funguje. Úplnou občanskou vybavenost můžete využít v Říčanech i Úvalech. Z Úvalů je i velmi dobré spojení vlakem do Prahy.
Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte, kontaktujte makléře a domluvte si osobní prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
6 699 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Doubravčice
ID
00165
Plocha nemovitosti
1187 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpán Tikovský

Štěpán Tikovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Doubravčicích?

Podobné nemovitosti