Prodej pozemku, Jesenice, Jabloňová, 894 m2

Jabloňová, Jesenice

12 600 000 Kč HYPOTÉKA od 60 048 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Jesenici

Informace k pozemku

Prodej pozemky pro bydlení, 894 m² - Jesenice

V zastoupení nabízím k prodeji rovinatý pozemek v klidné zástavbě rodinných domů velmi oblíbeného města Jesenice u Prahy.



Stavební parcela čtvercového půdorysu se rozkládá na ploše 894 m², přičemž 844 m² zaujímá zahrada a zbylých 50 m² je zastavěno garáží. Ze dvou stran je parcela lemována zděným plotem podél ulic. Ve zděném plotu do ulice Jabloňová je elektrická vjezdová brána. V současné době není na okolních sousedících pozemcích postaven rodinný dům. Proto není parcela zastíněna a sluneční paprsky sem dopadají po celý den.





Na pozemku je bazén, který by potřeboval drobné úpravy. Již zmiňovaná garáž může sloužit jako sklad při realizaci stavby domu, případně může zůstat zachována pro své původní účely parkování automobilu.





Územní plán města dovoluje na pozemku vybudovat rodinný dům o dvou bytových jednotkách. Zároveň v něm lze provozovat drobné služby v kombinaci s bydlením. Celková zastavitelnost je povolena až do výše 30%. Dům může mít 3 patra včetně podkroví. Výška budovy smí dosahovat maximálně devíti a půl metru.





Jesenice a její okolí poskytuje obyvatelům veškerý komfort v podobě supermarketů, mateřských i základních škol, lékařů, restaurací, kaváren a mnoho dalšího potřebného k běžnému každodennímu životu. Na své si přijdou i sportovci, ti jistě ocení fotbalové hřiště, tenisové kurty nebo workoutové hřiště či fitness. Lokalita je lukrativní zejména pro rodiny s dětmi. Je zde opravdu veškeré zázemí služeb, které si rodina může představit.





Dalším velkým plusem této nabídky je skvělá dopravní dostupnost. Díky těsné blízkosti obce s pražským okruhem se pohodlně dostanete do Prahy i mimo ni. Pro přímé spojení s linkou metra slouží doslova jen pár kroků vzdálená zastávka „Bytovky“, odtud jezdí pravidelně autobus na linku C „Budějovická“. Tyto výhody jistě ocení i rodiny s dětmi.

V případě dalších dotazů a zájmu o prohlídku mě kontaktujte. Rádi Vám zajistíme prohlídku parcely.

Parametry pozemku

Cena
12 600 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Jabloňová, Jesenice
ID
00166
Plocha nemovitosti
894 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpán Tikovský

Štěpán Tikovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti