Prodej ubytování, Σήμαντρα, Řecko, 580 m2

Σήμαντρα, Řecko

49 900 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Prodej komerční Ubytování, 580m²,

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.

Hotel na ostrově Ammouliani se nachází mezí druhým a třetím „prstem“ slavných a malebných Chalkidik. Velkolepý pozemek o rozloze 6 akrů (6.000m²) nabízí hostům hotelu dokonale soukromí. Celková užitná plocha 580 m². Hotel má svojí tradicí, stále a každý rok nové klienti, je zavedený, s vysokým ročním výnosem.

Hotel disponuje 14 dvoupokojovými apartmány s kuchyní a 2 dvoulůžkové pokoje bez kuchyně. Celkem 60 lůžek.

Dvoupatrová terasová budova. Spodní apartmány mají nádvoří, horní balkony. Apartmány nabízí svým hostům neomezený výhled na Egejské moře, jezero, kopce a zahrady. Dostatek porkování nabízí dodatečný komfart pro hoste.
Předmětem koupě jsou veškeré hotelové vybavení, solární ohřívání vody, TV, klimatizaci a nábytek.
K dispozici jsou také krásná zahrada, hřiště a venkovní společenský prostor pro grilování.
Ostrov Ammouliani, dle svého klimatu umožňuje poskytovat turistickou sezónu až 7 měsíců v jednom ročním období.
Pouhých 30 metru od nejlukrativnější pláže ostrova Alikes Beach s bílým hedvábným pískem a křišťálově čistým mořem. 1,5 km od centra vesnice ostrova Ammouliani. Klidná, tichá, plná zelení lokalita s tradiční řeckou přátelskou atmosférou. Daleko od vysokých hotelových budov a hlučného ruchu velkých měst. Doslova ráj pro relax a odpočinek ale zároveň pouhých 120 km od letiště v Soluni.

Rok výstavby 2007. Velice dobrý udržovaný stav.

Chalkidiki je poloostrov, který je součástí regionu Střední Makedonie v severním Řecku. Toto místo je oblíbenou letní turistickou destinací od roku 1960, kdy lidé ze Soluně začali trávit letní dovolenou v pobřežních vesnicích. Od roku 1970, kdy se Řecko začíná proslavit pláží, čistým mořem a pohostinností místních obyvatel, se Chalkidiki stalo nejpřátelštějším a nejoblíbenějším místem celé Evropy.
Dnes Chalkidiki jsou jedním z nejznámějších míst pro letní dovolenou, nabízí návštěvníkům úžasné pláže, přírodní krásy, zelenou krajinu, borovice, olivy a vinící a samozřejmě kosmopolitní noční kluby a tradiční hostiny.

Cena 1.950.000€ včetně ekonomické analize, tlumočení a osobního doprovodu.
Cena neobsáhuje natářský poplatek.
Zájemce může spolehnout na veškerou podporu a doprovod. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentu. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí. Možnost vedení správy budovy a managementu uvytování.

Parametry nemovitosti

Cena
49 900 000 Kč
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Σήμαντρα, Řecko
ID
0664
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
580 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
350 m2
Plocha nemovitosti
6000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti