Prodej ubytování, Argassi, Řecko, 490 m2

Argassi, Řecko

39 900 000 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Prodej komerční Ubytování, 490m², Argassi, .

„Řecko na klíč“ – individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Útulné ale zároveň prostorné apartmány tohoto hotelu zaručují návratnost investice do 10 let. Je možnost předání podniku „na klíč“ včetně správy, personálu, dodavatelů a ostatních služeb. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné nemovitostí v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen s každým rokem nabírá rychlost.
Na prodej apartmánový komplex 496 m² na pozemku o rozloze 4 000 m². Je postaven v typickém řeckém stylu ve třech úrovních a má 16 pokojů, které jsou rozloženy takto:
Dva apartmány s oddělenými postelemi, devět apartmánů se třemi ložnicemi, jeden apartmán se čtyřmi postelemi, dva apartmány s pěti ložnicemi a dva apartmány se šesti ložnicemi v celkovém počtu lůžek 57. Pokoje jsou vybaveny krásným stylovým nábytkem. Objekt byl nedávno zrekonstruován a je ve výborném stavu, s mnoha vymoženostmi pro relaxaci a zábavu pro hosty, jako je božský bar u bazénu, bazén, restaurace, lázně a krásná zahrada. Nachází se (přibližně) 200 metrů od moře, v těsné blízkosti nádherného lesa , místo nádherných přírodních krás, ideální pro milovníky turistiky, s pláží nabízejícími své nádherné křišťálově modré vody. Okolí má mnoho pohodlí a vybavení, jako jsou obchody, ordinace lékařů, restaurace, kavárny a bary. Město a letiště jsou (přibližně) 50 km daleko.
Kdo jednou zavítá na ostrov, bude se cítit jako v prastarých řeckých bájích a pověstech. Tento stálezelený okouzlující ostrov vám bude nápadně připomínat výjevy nadaných umělců. Každá část ostrova je totiž světem natolik odlišným, že vás donutí být na tomto okouzlujícím místě zas a znova. Jsou tu písčité břehy obklopené vysokými vápenci a dechberoucí panorama.
Toto místo je synonymem nikdy nekončící zábavy, nočních barů, klubů, diskoték na pláži, ale i vodních sportů a radovánek nejrozličnějšího charakteru. Od hlavního města ostrova je hotel vzdálen zhruba 50 kilometrů. Z jeho břehů dohlédnete až na protější Albánii a pevninské Řecko. Letovisko je obklopeno olivovými háji a cypřiši. Narazit zde můžete na několik přístavů, ale i vodní sádky a krásné – avšak skryté pláže.

Cena je 1.580.000 € včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry nemovitosti

Cena
39 900 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Argassi, Řecko
ID
1047
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
490 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
300 m2
Plocha nemovitosti
4000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti