Prodej pozemku, Heřmanov - Fojtovice, 453 m2

Heřmanov, Fojtovice

434 000 Kč HYPOTÉKA od 2 068 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Prověřené firmy v Heřmanově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku 453 m²

Prodej pozemků o celkové výměře 453 m² v srdci nádherných krušnohorských plání. Pozemky se nachází přímo na návsi v žádané a nabídkově nedostupné lokalitě Fojtovice. Pozemky jsou rovinaté, voda a elektřina na hraně nebo v bezprostřední blízkosti pozemků. Kanalizace pro celou obec je v plánu výstavby. Skvělá dopravní dostupnost do Prahy 60 minut. Pozemek 465/4 je stavební a dle územního plánu se nachází v ploše přestavby F14 (na fotografii označeno modře) - funkce využití Smíšená obytná. Dle vyjádření stavebního úřadu lze na této parcele stavět, zastavěnost pozemku činí 30% - dům do půdorysu 45 m² (vyjádření mohu zaslat emailem). Ideální pro umístění drobné stavby či domu vhodně zapadajícího do okolního prostředí návsi.
Pozemek 465/11 je vzdálený 30 metrů a nachází se dle územního plánu v ploše VP - funkce využití Veřejných prostranství. Lze využít např. i pro stánkový prodej. Je zde množství atraktivních turistických, cykloturistických a běžeckých tras, nádherné přírodní okolí. Jsem přímý vlastník, neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Heřmanov, Fojtovice
ID
202101
Plocha nemovitosti
453 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mg.A Petr Hudeček

Mg.A Petr Hudeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Heřmanově (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti