Prodej rodinného domu, Dlouhá Lhota, 235 m2

Dlouhá Lhota

12 900 000 Kč HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Dlouhé Lhotě

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 235m², Dlouhá Lhota

Představujeme vám kouzelný velký rodinný dům, který vás zve do své náruče okrasné zahrady, přímo u rybníčku. Tady si užijete romantiku i legraci s celou rodinou s vnitřním bazénem, vířivkou, saunou a velkou zahradou.
Malebná Dlouhá Lhota se nachází přímo na půl cesty mezí přenádhernou krajinou Českého Ráje a rušným obchodním městem Mladá Boleslav, centrum, kterého je pouhých 8 km od domu.
Lokalita je bohatá nejenom přírodní krásou ale i občansko-kulturními zážitky. Právě sem jezdí turisti z cele republiky za kulturními a přírodními památkami. Vy byste mohli mít to všechno, včetně Golfového Resortu na dosah jízdy na kole do 30 min.
Úžasným je i fakt, že Pražská Metropole je vzdálená pouhých 30-40 min autem po dálnici. Kultura, zábava i pracovní příležitosti jsou na dosah ruky.
Lokalita, ve které dům se nachází je velmi klidná s rezidenčním sousedstvím rodinných domů s velkými pozemky.
V obci Dlouhá Lhota je dostupná pravidelná autobusová a vlaková doprava. Je zde všechno, co je potřeba pro komfortní bydlení na venkově – prodejna potravin, ordinace doktora, MŠ, ZŠ, dětské a fotbalové hřiště, hospoda, tenisový kurt, hostinec a v krátké docházkové vzdálenosti je i autobusová zastávka.
Původní starší dům prošel rozsáhlou rekonstrukci, která ho proměnila na moderní, ale zároveň velmi útulný domov. Dům je zateplený, má více zdrojů ústředního topení, včetně tepelného čerpadla a je napojen na centrální vodovod a kanalizaci. Další výhodou jsou dvě studny, které jsou nezbytné pro zalévání velké zahrady a samozřejmě hrají neposlední roly v úsporách na domácnost.
Rovinatý krásný pozemek má velikost 1150 m², zahrada je plná vzrostlých stromů a okrasnou zelení. Z jedné strany pozemek lemuje malý potůček, který přitéká do blízkého malebného rybníku.
Pohodlná dispozice a dostatek místností, umožňuje spojení bydlení s podnikáním anebo bydlení více generační rodině. Dům, který má svoji duši semůže stát jak ideálním útočištěm pro top managera, tak i oblíbeným místem pro bydlení a práce kreativního řemeslníka.
V přízemí RD se nachází tech. místnost, garáž, úložné prostory, koupelna s vanou a WC s umyvadlem, pokoj pro hosty a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého se dostanete do zóny domácího wellnessu.
Rustikální styl obývacího pokoje poskytuje teplo a pohodlí skutečného domova, je světlý a prostorný s přímým vstupem na rozlehlou terasu a zahradu.
Ve druhém podlaží se nachází 3 ložnice a velká 12,20 m² koupelna. Jedna z ložnic má šatnu a vlastní menší pracovnu s volným výhledem do okolní krajiny. Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a WC.
Všechna okna a balkonové dveře mají plastové rámy s přerušeným tepelným mostem a jsou zasklené izolačním dvojsklem, obvodové stěny jsou z cihly.
V případě Vašeho zájmu, zajištění financování dle individuálních potřeb je pro nás samozřejmostí.
Tak neváhejte a objevte kouzlo tohoto unikátního místa, kde se v zahradě směje štěstí.
Těšíme se na vás ve Dlouhé Lhotě

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Dlouhá Lhota
ID
2785
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
235 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
345 m2
Plocha nemovitosti
1150 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dlouhé Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti