Prodej rodinného domu, Μποχάλη, Řecko, 310 m2

Μποχάλη, Řecko

30 000 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej dům Vila, 310m², , .

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálu nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.

Máme pro Vás další novinku a tou je luxusní vila, nacházející se na hřebeni kopce Bochali, ve svěže zeleném letovisku Akrotiri na ostrově Zakynthos (pro ty, kdo znají Prahu, můžeme porovnat tuto lokalitu s Pražskou Hanspaulkou).
Tato majestátní kamenná vila shlíží přímo na Jónské moře a je vzdálena pouhých 1.500 m o pláže a 2,5 km od hlavního města Zante.

Vila byla postavená v roce 2010 a svou dispozicí poskytuje dostatek soukromí, jelikož se nachází na konci slepé ulice a je obklopena zelení.
Nadstandardní provedení poukazuji na dřevo z masivu, bílý přírodní kamen a spousta ručně vytvořených designových prvků v interiéru.
Disponuje celkem pěti klimatizovanými ložnicemi, do kterých se pohodlně dostanete masivním schodištěm, v přízemí naleznete prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, který je napojen na plně vybavenou kuchyň s jídelnou. Celkem jsou zde tři stylově zařízené koupelny a dvě toalety. V podkroví byl vybudován i prostorný loft, který je užíván jako soukromá kancelář s výhledy na moře. Z kuchyně vyjdete přímo k venkovnímu posezení s grilem, kde díky okrasným dřevinám budete mít dostatek soukromí na večerní grilování. Prostorné posezení naleznete i u soukromého bazénu s hydromasáží, kam se pohodlně dostanete z obývacího pokoje.

Toto kamenné panství, postavené s vkusem a majestátními prvky se nachází pouhé 3 km od jedné z nejkrásnějších pláží na Zakynthosu a tou je Tsilivi. Naleznete zde zlatavý písek s pozvolným vstupem do tyrkysového moře. Pouhých 400 m je vzdálen i dům národního básníka Řecka Dionysia Solomose a na nákupy můžete vyrazit přímo do hlavního města, které je vzdáleno pouhých 2 km.

Zakynthos nebo-li ,, Ostrov vůní‘‘ je plný krás v podobě tyrkysového moře, bělostných pláží, útesů a podmořským životem. Můžete zde vyrazit na proslulou pláž s vrakem Navagio, na prohlídku Modrých jeskyní nebo za mořskými želvami a večer zakončit v jedné z taveren s příjemnou atmosférou nočního života zde na ostrově.

Cena 1200.000€ neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Parametry domu

Cena
30 000 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Μποχάλη, Řecko
ID
2081
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti