Prodej rodinného domu, Chotěšice - Nouzov, 222 m2 (ID: 2251806)

Litíč - Nouzov, okres Trutnov

18 500 000 Kč HYPOTÉKA od 88 166 Kč /za měsíc

(včetně právních a realitních služeb)

Prověřené firmy v Chotěšicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 6+kk (222m²) na pozemku (6078m²) v obci Nouzov

Zprostředkujeme vám koupi zrekonstruovaného rekreačního domu, s velkým potenciálem komfortního bydlení v obci Nouzov, v nejjižnější části okresu Trutnov, v Královéhradeckém kraji.

Jedná se o patrový dům se sedlovou střechou, který je určený k rekreaci, ke komerčním účelům, ale i pro vlastní bydlení.

Objekt, s celkovou podlahovou plochou 222m² a o dispozici 6+kk, nabízí chodbu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, 5 obytných pokojů, 3 koupelny s toaletou. Původní sklep, stěny z pískovce.
Na pozemku je ještě k dispozici prostorný sklad a stodola - přestavba na velkou dílnu. Místnost s možností venkovní kuchyně. Objekt je průjezdný, lze zde parkovat. Do tohoto objektu je zavedena voda, datové kabely, elektrika, dva roky nová střecha.

Tepelné Čerpadlo je hlavním zdrojem vytápění, záložním zdrojem elektrokotel, dále jsou v domě troje krbová kamna. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, rozvodů i interiéru. Dům je napojen na kopanou studnu přes filtraci. Přípojka na veřejný vodovod je u domu. Odpady jsou svedeny do dvoukomorové jímky.

K domu náleží rozlehlý pozemek o celkové výměře 6 078 m². Na pozemku se nachází ovocné stromy a množství majestátních vzrostlých stromů a zeleně, což zajišťuje vlastní oázu klidu jen kousek od lázní Velichovky. V zadní části pozemku je stavba pro ovce a slepice, i zde je zavedena voda a elektrika.

Nemovitost se nachází ve velmi klidné lokalitě obce. Obcí procházejí cyklostezky a turistické stezky, které propojují nedaleké Velichovky, s barokním komplexem Kuks a Braunovým Betlémem. Od roku 2022 nově vybudovaná dětská a workoutová hřiště, která nabízí pro všechny občany možnost volnočasového a sportovního vyžití. V obecním lese za kostelem byla v r. 2022 otevřena Lesní naučná stezka Litíč. Ve vzdálenosti 8,1 km jihovýchodně leží město Jaroměř, 11,3 km město Dvůr Králové nad Labem s velkolepou ZOO, 1,4 km lázeňské městečko Velichovky.

Nemovitost vám rádi ukážeme na osobní prohlídce. Financování zajistíme

Parametry domu

Cena
18 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Litíč - Nouzov, okres Trutnov
ID
305-NP00537
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
222 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
767 m2
Plocha nemovitosti
6078 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kamila Jakoubková

Kamila Jakoubková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotěšicích?