Prodej rodinného domu, Ζάκυνθος, Řecko, 110 m2

Ζάκυνθος, Řecko

5 950 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 110m², , .

Zdravím Vás, milovníci romantiky a řeckého kouzla.
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Představujeme vám tuto úchvatnou komorní vilu na ostrově Zakynthos, která se může stát vaším novým domovem nebo skvělou investicí.
Nachází se v malebné vesničce Agios Dimitrios, tato 110 m² rekreační vila je opravdovým pokladem.
Vstupte do světa romantiky a uvolnění, kde se snoubí krása řecké přírody a pohodlí moderního bydlení. Obklopena tajemnou atmosférou středomořského pohodli, tato vila je skvělým útočištěm pro ty, kteří hledají klid a harmonii.
Když vkročíte na zahradu, ocitnete se v zeleném ráji. Na pozemku o rozloze 600 m² na Vás čekají vzrostlé stromy, květiny a krásná terasa ideální pro ranní snídani nebo večerní posezení s blízkými přáteli či rodinou. V zahradě si také najdete útulné zákoutí pro relaxaci nebo meditaci.
Uvnitř domu naleznete dvě prostorné ložnice, obývací pokoj s krbem pro chladné večery, 1 velkou koupelnu a 1 WC. Kuchyň je plně vybavená moderním spotřebičům a nabízí přímý vstup na terasu, která slouží pro tak bezcenné společné chvíle u stolu nebo odpočinek s knihou.
Představte si, jak se probouzíte ve své ložnici s výhledem na zelenou zahradu. Ráno si dopřejete snídani na terase, která navazuje přímo na kuchyň a posléze relaxujete v obývacím pokoji za šumotu listu olivovníku a cikád.
Tradiční architektonický styl domu dodává nemovitosti jedinečný šarm, který ocení každý milovník romantiky. K dispozici je také garáž pro bezpečné uložení vašeho vozidla.
Tento dům je ideálním místem pro rodinnou rekreaci, ale také skvělou investicí do výnosové nemovitosti. Dům byl kompletně zrekonstruovaný s ohledem na zachování tradičního architektonického stylu a romantické atmosféry. Vila se prodává včetně kompletního vybavení a zařízení stylovým nábytkem, který dodává interiéru šarm a eleganci. Vila v romantickém stylu se nachází v oblasti bohaté na rozmanitou přírodu a krásné scenérie.
Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto kouzelného místa, které přináší nejen útulný domov, ale také neopakovatelný zážitek ze života na řeckém ostrově plném slunce, moře a nekonečné romantiky. Ahoj Zakynthos, ahoj nový domove.
Cena 250.000 € eur neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.

Parametry domu

Cena
5 950 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Ζάκυνθος, Řecko
ID
2814
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti