Prodej rodinného domu, Zájezdec, 105 m2

Zájezdec

2 650 000 Kč HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Zájezdci

Informace k domu

Prodej rodinného domu 105 m², pozemek 1618 m²

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 3+1 s užitnou plochou 110 m² (orientačně) a rozlehlým pozemkem o velikosti 1618 m² nacházející se na okraji obce Zájezdec.
Dům je přízemní s půdním prostorem. Součástí půdy je 1 podkrovní pokoj. Na půdu vedou schody se samostatným vchodem zvenčí (prodloužením předsíně lze získat přístup zevnitř).
Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvody do radiátorů. Voda je z obecního řádu. Odpady jsou svedeny do betonové jímky s přepadem do obecní ČOV.
K domu náleží garáž o užitné ploše 22 m² s montážní jámou pro vaše vozidlo a částečně podsklepená stodola s celkovou podlahovou plochou 99 m², poskytující dostatek úložného prostoru.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do okolních měst. Pardubice jsou vzdáleny 17 km, Chrudim 10 km a obec Chrast, kde se nalézá veškerá občanská vybavenost, je vzdálena 5 minut jízdy autem. V obci je autobusová zastávka vzdálena 5 minut chůze od domu.

Nemovitost je vhodná pro rodinu hledající prostorný dům s dostatkem venkovního prostoru pro relaxaci a rekreační aktivity. Ideální kombinace prostoru a funkčnosti vám umožní naplnit vaše rodinné sny.

Nehledejte dál, tato nabídka má vše, co potřebujete pro dokonalé bydlení. Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Zájezdec
ID
305-NP00475
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
1618 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Václav Moravec

Václav Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zájezdci?

Podobné nemovitosti