Prodej bytu 2+kk, Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Řecko, 90 m2

Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Řecko

3 700 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k bytu

Prodej byt 2 + kk, 90m²,

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Na prodej nový moderní "chytrý" mezonetový apartmán 63 m² - 2+kk s terasami a předzahrádkou. "Sithonia Apartments" je komplex apartmánů v ekologicky čistém přímořském letovisku Řecka. Projekt, který je ve výstavbě se nachází v oblíbené turistické vesnici na Chalkidiki, sestává se ze tří budov, nabízí souhrn apartmánů různých velikostí a dispozic. Datum dokončení projektu: 31.09.2021.

Apartmán je řešen dispozičně jako mezonetový "chytrý" obytný prostor, kombinující bezkonkurenční pohodlí, sofistikovaný design a špičkové technologie.
Komplex nabízí dětské hřiště, bazén a relaxační část. Apartmán je vyzdobený ve světlých, klidných barvách, dispozice je ergonomická a plně odpovídá vysokým standardům. Každý apartmán komplexu má vlastní předzahrádku 83 m². Při stavbě a dekoraci bytů se používají materiály vysoké evropské kvality.
Chalkidiki – místo plné mytologie a bájných příběhů, téměř nekonečných pláží táhnoucích se na stovkách a stovkách kilometrů při pobřeží, typická řecká krajina naplněná zelení a barevnými květy, kláštery a archeologickými skvosty. To je jen malý výčet toho, co vše se nachází na tomto malebném poloostrově na severovýchodě Řecka.
Tato oblast je je oblíbené letovisko na poloostrově Chalkidiki. Obec se nachází 37 km od vesnice Nea Moudania. Vzdálenost od letiště v Soluni je 90 km. Hlavní pláž se táhne 4 km, její šířka je 10-15 m. Moře je zde téměř vždy klidné a vstup do ní je velmi mírný a plochý. Ideální pro rodiny. Díky svým charakteristikám a vynikajícím podmínkám je tato pláž každý rok oceněna modrou vlajkou EU.
Je tu také nádherný vzduch. Vesnice je na jedné straně obklopena jehličnatým lesem, na druhé straně mořem, díky čemuž je pro obyvatele vytvořeno nádherné a užitečné mikroklima.
Apartmán který nabízíme je o velikosti 63 metrů čtverečních a je dvouúrovňový. Skládá se z jedné ložnice, obývacího pokoje s kuchyní a koupelny a má rohové rozložení. Z oken se otevírá krásný výhled na město. K dispozici jsou solární panely pro ohřev vody a klimatizaci. Na místě je sdílený bazén.
Ve vesnici je veškerá potřebná infrastruktura, která zajišťuje pohodlný pobyt. Jsou tu obchody, restaurace, kavárny, taverny, rekreační oblasti, lékárny.
Koupě nemovitosti v tomto komplexu je ideální pro investici, celoroční ubytování i odpočinek s celou rodinou.

Cena je včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Řecko
ID
0653
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti