Prodej bytu 1+kk, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 50 m2 (ID: 2252516)

Sluneční pobřeží, Bulharsko

1 476 000 Kč

(1476000)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Akce - 209 nových apartmánů na splátky až na 7 let bez navýšení

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma.
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ‼️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ‼️
Splácet můžete od 1 do 10 let ‼️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ‼️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ‼️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ‼️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ‼️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ‼️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ‼️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ‼️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ‼️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ‼️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ‼️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ‼️
Reality Bulgaria exkluzivně nabízí absolutně neodolatelnou speciální nabídku pro apartmány Green Fort Suits platnou pouze do 15.6.2024 .
Nabízíme vám odložené splátky až na 7 let do června 2031 bez úroků. Nezaplatíte ani 1 € navíc.
Green Fort Suites je nejnovější rezidenční komplex společnosti Fort Noks. Objektivně nejlepší a nejpreferovanější místo na celém bulharském pobřeží Černého moře.

Nachází se v elitní čtvrti Slunečného pobřeží – “Zora” a nabízí krásné apartmány se zaručeným výhledem na moře. Před očima máte centrální část bulharské riviéry a celý záliv letoviska Slunečné pobřeží. Z Elenite, na Robinson Beach, pak na město Sveti Vlas a přes jeho přístav se pohled přesune na pobřeží Slunečného pobřeží, aby se nakonec spojil s perlou Černého moře – městem-muzeem Nesebar.

Jedinečnost spočívá v poloze – vzduch nádherného pohoří Stará Planina léčí a přináší dlouhověkost a moře jemně šumí doslova pod nohama. Dovolená se stává nezapomenutelnou díky pláži vzdálené 1-2 minuty chůze a jemné písečné pláži široké přes 50 metrů.

Projděte se podél pobřeží do starého města Nesebar a nechte se okouzlit jeho historií. Nedaleko se nachází malebný přístav v půvabném městečku Svatý Vlas, stejně jako četné restaurace, supermarkety, obchody a lékárny. Deset minut jízdy autem jsou hlučné diskotéky na Slunečném pobřeží a vše, co potřebujete z městské infrastruktury pro dlouhý a klidný pobyt.

Na území komplexu je pro hosty zajištěno parkování, včetně nadzemních a podzemních parkovacích míst, která lze zakoupit do vlastnictví. Apartmány jsou různých velikostí: jednopokojové o rozloze 40-60 metrů, dvoupokojové o rozloze 55-100 metrů, třípokojové (apartmány se dvěma ložnicemi, z nichž většina má nezapomenutelný výhled na moře) – o rozloze 80 až 110 metrů čtverečních. Minimální podíl společných částí. Útulný bazén uprostřed prostorného dvora, dětské hřiště, velká plocha plánovaná pro terénní úpravy. Majitelům a hostům komplexu je k dispozici kancelářská recepce a 24hodinová ostraha.

Hledáte byt k trvalému bydlení, investici, rodinnou dovolenou, byt k úspěšnému pronájmu? Green Fort Suites – nejlepší rezidenční komplex na bulharském pobřeží Černého moře 2025.

Speciální nabídka pro apartmány Green Fort Suits platná do 1.6.2024 – nabízíme vám 7 let odkladu splátek do června 2031 BEZ úroků.

10% z ceny splatné při podpisu předběžné smlouvy;

10% z ceny splatné po 3 měsících

Zbývajících 80 % lze uhradit s plánem odložených splátek Fort Noks:

až 6 let odložené platby s 3,2% ročním úrokem
až 10 let odložené platby s 6,5% ročním úrokem;

V případě 30 % první splátky při podpisu předběžné smlouvy – sleva 0,5 % z kupní ceny.

V případě 40% první splátky při podpisu předběžné smlouvy – 1% sleva z kupní ceny.

v případě 50% první splátky při podpisu předběžné smlouvy – 1,5% sleva z kupní ceny

v případě 100% splátky při podpisu předběžné smlouvy – 3% sleva z kupní ceny

K podpisu notářského zápisu dojde až po úplné úhradě ceny bytu.

Parametry bytu

Cena
1 476 000 Kč
Poznámka k ceně
1476000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
98879
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti