Prodej bytu 2+kk, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 75 m2 (ID: 2252553)

Sluneční pobřeží, Bulharsko

1 944 000 Kč

(měsíční poplatky 8€ za m2/ ročně)

Prověřené firmy

Informace k bytu

2+kk v Trakia Plaza - Sluneční pobřeží jen 250 m od moře s výhledem na bazény

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma.
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ‼️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ‼️
Splácet můžete od 1 do 10 let ‼️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ‼️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ‼️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ‼️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ‼️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ‼️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ‼️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ‼️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ‼️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ‼️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ‼️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ‼️

Popis nemovitosti

Tato nemovitost je velmi velká 75 m², obývací pokoj s kuchyní + 1 ložnice. Apartmán má jedno samostané WC s umyvadlem a jednu koupelnu s vanou, sprchou umyvadlem a WC. Ve skutečnosti je tato nemovitost větší než většina 2lůžkových apartmánů podél pobřeží Černého moře jako ostatní na Slunečném pobřeží, nemovitost může pohodlně spát 4 – 6 osob s použitím výjimečně pohodlné rozkládací postele v obývacím prostoru. Ložnice je samozřejmě velká s manželskou postelí, nočními skříňkami a také samostatně stojícími skříněmi a toaletním stolkem s kosmetickým zrcadlem. Podlaha v tomto bytě je směs laminátu s efektem dřeva v ložnici a chodbě a dlažby v hlavním obytném prostoru a koupelnách. WC i hlavní koupelna jsou plně vydlážděné, v hlavní koupelně je plná vana se sprchovým koutem. Kuchyňský kout je kompaktní, ale funkční a je vybaven světlými dřevěnými skříňkami s troubou, varnou deskou, lednicí atd. Ke kuchyni přiléhá hlavní obývací pokoj s odděleným jídelním koutem, tedy stůl a židle, dále obývací pokoj/TV kout s pohovkami, křeslem, konferenčním stolkem a samozřejmě TV stolkem. Vzhledem k naprosté velikosti nemovitosti jsou všechny pokoje velké ploché/obdélníkové prostory s terasovými dveřmi/okny od podlahy až ke stropu, což nabízí obrovské množství přirozeného světla. Z hlavní obytné místnosti je přístupný velký balkon s výhledem na bazény. Interiér je neutrální se světle barevnými závěsy. Stav v celku bezvadný. Nemovitost této velikosti, kterou je třeba mít na paměti, může snadno pojmout 4 dospělé nebo dokonce rodinu, jakmile jsou začleněny rozkládací pohovky. A konečně, klíčovou výhodou nemovitosti, jako je tato, je využití veškerého vybavení poskytovaného přilehlým hotelem a samozřejmě úžasného bazénu s tobogány – ideální pro rodiny s dětmi.

Servisní poplatek je 8 €/m² ročně.
Rozvoj Trakia Royal Beach Club tvoří součást většího komplexu, který zahrnuje dva 3hvězdičkové hotely; Trakia Plaza a Trakia Garden Apartments. Zahrnuje 6 podlaží s celkem 119 apartmány včetně studií, jednopokojových a dvoupokojových apartmánů. Velký bazén s venkovní restaurací a tobogány se nachází v jeho soukromém areálu a poskytuje vynikající výhled na bazén z mnoha apartmánů.

Mezi zařízení Royal Beach Club patří:

Recepce
Restaurace
Bar
Bar u bazénu
Upravené zahrady
Obchody a kanceláře
Kavárna
Bazén a rekreační zařízení pro dospělé i děti
Tobogány
Parkovací místa

Komplex je jen kousek od pláže a hlavního pěšího bulváru Slunečné pobřeží s veškerým vybavením a atrakcemi. Staré město a místo světového dědictví Nessebar je odtud jen vlakem. Centrum města Burgas a mezinárodní letiště jsou od komplexu vzdáleny pouhých 20 až 30 minut jízdy. Budova apartmánů se nachází v parku, vedle hotelu Trakia Plaza, 300 metrů od pláže a 600 metrů od centra letoviska Slunečné pobřeží. Apartmány byly postaveny v roce 2008. Každý apartmán má klimatizaci, balkon, satelitní TV, telefon, vybavený kuchyňský kout a sprchu/WC. Majitelé apartmánů mohou také využít mnoha služeb přilehlého hotelu Trakia Plaza. Dále je zde venkovní bazén s částí pro děti, bar u bazénu, snack bar, stolní tenis, masáže, kulečník, bezpečnostní schránky na recepci, parkoviště, směnárna, výtah a všechny moderní vymoženosti, které by člověk od komplexu očekával. moderní rekreační středisko.

Nachází se v jižní části bulharské černomořské riviéry. Táhnoucí se podél krásné půlkruhové zátoky s výhledem na východ. Na severu uzavřený klesajícími hřebeny Balkánského pohoří, takže moře a hory jsou v dokonalé harmonii. Na jihu leží malý poloostrov, na kterém se nachází starobylé město Nessebur – architektonická a historická památka bulharské a světové kultury.
Přístupnost:

Pravidelná autobusová doprava do regionálních center Burgas (35 km daleko) a Varna (95 km).

Místní obyvatelé tvrdí, že oblast, zejména severně od Slunečného pobřeží, má jedinečné klima díky kombinaci mořského a horského vzduchu, který je podle nich nejpříznivější pro lidi s astmatem a dýchacími potížemi.

Parametry bytu

Cena
1 944 000 Kč
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 8€ za m2/ ročně
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
98869
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti