Prodej bytu 1+kk, Elenite, Bulharsko, 39 m2 (ID: 2252556)

Elenite, Bulharsko

1 668 000 Kč

(měsíční poplatky 500€/ ročně)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Prodej Studia, Elenite, komplex Panorama Fort-Noks-Grand-Resort

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma.
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ‼️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ‼️
Splácet můžete od 1 do 10 let ‼️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ‼️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ‼️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ‼️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ‼️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ‼️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ‼️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ‼️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ‼️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ‼️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ‼️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ‼️

Nabízíme k prodeji 1+kk, 39 m², v letovisku Elenite, nedaleko Panorama Fort-Noks-Grand-Resort, s výhledem na moře. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňí, vstupní chodba, koupelna s WC a balkón. Byt zařízený a vybavený, potřebné vybavení a komfort pro celoroční bydlení. Nový nábytek ve výborném stavu.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén 500€.
Akt 16: ANO

Panorama Fort Noks Grand Resort se nachází v destinaci Elenite a poskytuje ubytování se soukromým bazénem. Toto ubytování se nachází u pláže a nabízí zahradu a bar. Na místě je k dispozici soukromý úsek pláže. Mezi oblíbená zajímavá místa v okolí ubytování Panorama Fort Noks Grand Resort patří Pláž Robinson, Pláž Kozluka a Elenite Beach. Letiště Burgas je od ubytování Panorama Fort Noks Grand Resort 37 km.

Fort Noks Grand Resort je největší rezidenční komplex na pobřeží Černého moře v Bulharsku, který se nachází mezi městem Sveti Vlas a Elenite, hned vedle krásné odlehlé pláže, plné přírodních krás a nabízí nádherný dech beroucí výhled na moře.

Téměř všechny apartmány mají exkluzivní panoramatický výhled na celé Slunečné pobřeží a záliv Nessebar. Nádherná poloha spolu s nejlepší infrastrukturou v oblasti dává příležitost pro klidnou rodinnou dovolenou a aktivní turistiku.

Parametry bytu

Cena
1 668 000 Kč
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 500€/ ročně
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Elenite, Bulharsko
ID
98866
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti