Prodej bytu 1+kk, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 36 m2 (ID: 2252606)

Sluneční pobřeží, Bulharsko

936 000 Kč

(936000)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Studio v Rainbow 2, jen 5 minut pěšky od Cacao Beach

Studio v Rainbow 2, jen 5 minut pěšky od Cacao Beach, studio se nachází ve 3. patře, má 36 m², výhled na bazén a je zařízené.

Rainbow 2 je pracovní prázdninový komplex moderních, plně vybavených studio apartmánů, který je součástí miniresortu Rainbow, kam patří spolu s komplexy Rainbow 1, Rainbow 3 a Sea Isle. Nedaleko této oblasti bude vybudován komplex Romance Marine”, který bude pro hosty otevřen po celý rok. Komplex Rainbow 2 je umístěn na třetí linii moře. Nachází se v jižní části Slunečného pobřeží, vedle uličkou, která vede na pláž Cacao vzdálenou 5 minut chůze. Mezitím se pár metrů od komplexu nachází velký park s dunami a zelení.

Komplex:
Complex Rainbow 2 patří do miniresortu Rainbow. Nabízí moderní architekturu a příjemnou fasádu v jemných růžových barvách. Areál se skládá ze dvou bloků spojených společným přízemím. Jsou postaveny na šesti podlažích a obsluhují je dva výtahy a prostorné chodby. Počet prázdninových apartmánů je 129, z nichž všechna jsou studia na míru pro snadný pronájem. Všechny byty jsou kompletně dokončeny s potřebným nábytkem a vybavením.

Complex Rainbow 2 nabízí následující vybavení a zařízení:
• 3 bazény a bar u bazénu
• Jacuzzi
• restaurace a venkovní grilování
• mini obchod
• fitness centrum
• mini fotbal a plážový volejbal
• hřiště na minigolf
• dětské hřiště
• podzemní garáže jsou v Sea Isle Resort a lze je pronajmout nebo zakoupit.

Datum operace:
Prázdninový komplex Rainbow 2 byl uveden do provozu v prosinci 2008.

Rezervace apartmánu
Jakýkoli volný apartmán v komplexu Rainbow 2 lze okamžitě rezervovat s nevratnou zálohou 2000 Euro, splatnou v hotovosti, kreditní kartou nebo bankovním převodem. Po zaplacení zálohy bude byt rezervován do doby podpisu předběžné smlouvy – do 28 dnů.
Na tento komplex se nežádá agenturní provize.

Parametry bytu

Cena
936 000 Kč
Poznámka k ceně
936000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
98824
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti