Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 60 m2 (ID: 2252635)

Sveti Vlas, Bulharsko

1 392 000 Kč

(měsíční poplatky 21 euro (včetně 20% DPH) za metr čtvereční)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Luxusní apartmány na splátky v komplexu přímo na pláži s cenami od 58.000

Nejlepší hotel pro rodinnou dovolenou.

Hotel №1 v Burgasské oblasti, Bulharsko.

Nejlepší hotel a aparthotel v Bulharsku pro dovolenou s dětmi.
Zní to jako otravné reklamní slogany? Ale ne – v našem případě jde o zasloužená ocenění a tituly, objektivní hodnocení Premier Fort na nezávislých rezervačních platformách: Booking a Tripadvisor, reálné ceny ve vyhledávači Moje firma na Googlu a platformě Facebook.

Premier Fort Aparthotel je lídrem v žebříčku hotelů a aparthotelů na bulharském pobřeží Černého moře:

Výborná poloha – první pobřeží s panoramatickým výhledem na moře. Nachází se ve městě Sveti Vlas, vedle letoviska Sunny Beach a přístavu jachet Marina Dinevi. Kombinace moře, lesa s turistickými stezkami a horami – co by mohlo být lepší?
Spousta zeleně a dostatek prostoru pro hry a procházky – území je velké, uzavřené a hlídané. Vaše děti budou sportovat a bavit se, takže si můžete užít klidný a klidný čas pro sebe;
Tobogány a bazény pro děti i dospělé;
Sporty a hřiště, volné kolektivní hry: vzdušný hokej, stolní fotbal a stolní tenis;
Lahodné restaurace – bufet, a-la-carte, snack-bar, bar u bazénu;
Restaurace v Premier Fort – The Chefs a The Taste jsou na předních místech v žebříčku restaurací v letoviscích Slunečné pobřeží a Sveti Vlas;
K dispozici je vám animační program a dětský klub;
24/7 recepční služba;
Nejvyšší hygienické standardy ve všech prostorách hotelu;
Perfektně vybavené apartmány, útulné a pohodlné. Nádherný výhled na moře z vaší terasy si zamilujete;
Nová, vysoce kvalitní konstrukce splňující všechny normy a předpisy EU.

S radostí oznamujeme možnost koupě nemovitosti v Apart-hotelu, na kterou jsme hrdí. Opravdu jedinečná příležitost – investice do vysoce výnosného resortu. Majitel může byt buď užívat sám, strávit jednou nádhernou letní dovolenou se svou milovanou, nebo si jej pronajmout s dobrým příjmem z nájmu u Fort Noks LTD.

Pronájem je jedinečná příležitost, kterou můžete využít.

Můžete si koupit apartmán v nejlepším komplexu na bulharském pobřeží Černého moře přímo u moře. Byt v Premier Fort bude oblíbeným místem dovolené vaší rodiny v Bulharsku a bude pro vás perfektní investicí. Apartmány od 58 000 do 650 000 EUR, od útulných studií až po luxusní apartmány se 3 ložnicemi.

Majitelé apartmánů v komplexu platí následující roční poplatky a daně:

Poplatek za údržbu a správu ve výši 21 euro včetně 20% DPH za jeden metr čtvereční zastavěné plochy;
Roční daň ve výši 215 euro bez DPH 20% za internetové a televizní připojení a údržbu přístupových karet;
Pojištění – 50 eur za garsonku, 60 eur za apartmán s 1 ložnicí a 70 eur za apartmán se 2 ložnicemi a 85 eur za apartmán se 3 ložnicemi;
Poplatek za správu účtů ve výši 30 euro;
Daň z nemovitosti a popelnice může naše společnost platit ve stejných sazbách jako u obce Nesebar.

Za generální opravy a rekonstrukce budov a staveb na území areálu se neplatí žádné další daně, vše je zahrnuto v prodejní ceně.

Za příplatek Premier Fort Apart Hotel nabízí různé služby, vše, co můžete potřebovat během dovolené v Bulharsku na pobřeží.

Všechny apartmány jsou plně zařízené, naprosto připravené k bydlení a pronájmu v souladu se standardy a požadavky touroperátorů.

Dokončovací práce ve všech bytech byly provedeny pouze z vysoce kvalitních materiálů.

Areál je určen pro celoroční bydlení.

Konstrukce je monolitická s využitím moderní technologie „suché“ výstavby z vysoce kvalitních materiálů. Zdivo stěn /včetně vnitřních/ je vyzděno z cihel nebo pórobetonu, ekologických materiálů s vynikajícími technickými parametry. Vnitřní stěny a stropy jsou opláštěny sádrokartonem.

Vstupní chodba a kuchyňský box: podlaha – keramická dlažba, stěny a strop – latexová barva. Koupelna: podlaha – keramická dlažba, stěny – keramická dlažba, snížený podhled. V každém bytě je instalován elektrický bojler na ohřev vody, sanita – WC, umyvadlo, sprchový kout, nábytek a doplňky /police, zrcadlo atd/. Obývací pokoj/ložnice: podlaha – laminátové parkety, stěny a strop – latexová barva. Terasa: podlaha – porcelánová kamenina, stěny – minerální omítka. MDF interiérové dveře. Klimatizační jednotka (zima-léto) je instalována v každé místnosti. PVC okenní rámy se závěsy. Venkovní dveře – s dekorativním nátěrem a přístupem na kartu. V každém pokoji je možnost připojení kabelové televize a internetu.

Nákup bytu v Premier Fort Beach Apart Hotel je nejlepší investicí do nemovitostí

Parametry bytu

Cena
1 392 000 Kč
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 21 euro (včetně 20% DPH) za metr čtvereční
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
PREMFOBE
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti