Prodej rodinného domu, Rychvald, 359 m2

Rychvald

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc

(včetně provize, právních služeb a úschovy fin.prostředků)

Prověřené firmy v Rychvaldu

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s rozlehlým pozemkem, umístěný v blízkosti místní části Nový Dvůr, přímo navazující na městskou část Ostrava-Heřmanice.
Stavba s umístěním obytné části v přízemí levé části domu o dispozici 3+1, s užitnou plochou 93m², a verandou 21m². Pravou část domu odděluje centrální chodba, tato část sloužila jako technická, původně chovatelská stanice o celkové výměře 147m², má dispozici se 2místnostmi, místností pro možné umístění koupelny&WC, dále prostornou garáží pro 2 auta a dalšími místnostmi technického zázemí (kůlna, dílna, případně stáje). Dům má nad obytnou částí podkroví 76m², momentálně slouží jako půda, s možností přestavby k bydlení.
V zadní části domu na stavbu navazují kryté terasy, zimní zahrada a wellness, dále v zahradě samostatná pergola 29m², a původní plocha pro bazén. Za domem je rozlehlá zahrada o výměře 4.917m², kde se nachází ovocné stromy, keře atd.
Dům prošel postupnou rekonstrukcí mezi lety 2007-2012 – zateplení fasády, plastová okna a vstupní dveře, elektřina v mědi, střešní krytina kanadský šindel, vyvložkování komínu, instalace tepelného čerpadla země-země a akumulační nádrže, rozvody topení a topných těles. Vnitřní úpravy: ker.dlažby a obklady, lamino podlahy, zařizovací předměty, kuchyňská linka a spotřebiče, vestavné skříně, atd.
Dům je částečně podsklepený, s výměrou 26m².
Dům nabízí neomezené využití pro chovatele nebo zemědělce, případně k podnikání např. pro drobnou výrobu, nebo autodílna/pneuservis atp., a po případných úpravách lze dům přestavět na dvougenerační - viz. přiložená vizualizace. Důležitým faktem i přes případné změny dispozice je, že lze v domě ihned bydlet. Dále je možné po dohodě i odkoupení sousedních pozemků o celk.výměře 3.952m².
Stavba má smíšený základ a svislé konstrukce, vnitřní vyzdívky z cihel. Stropy jsou kombinované, střecha valbová s nosnou trámovou konstrukcí, krytina a klempířské prvky pozinkovaný plech. Podlahy: v obývacím pokoji a ložnici lamino, v pokoji marmoleum, v ostatních místnostech keramická dlažba.
Vytápění a ohřev TUV je řešeno tepelným čerpadlem, v obývacím pokoji jsou dále kachlová kamna pro vytvoření příjemné atmosféry v zimních měsících. Dům je napojen na obecní vodovod, odpad je řešen jímkou. V domě je rovněž studna. Rozvody NN 240V/400V. Přístup k nemovitosti je po komunikaci vedené v pasportu obce.
Velice klidná lokalita, zároveň blízkost centra města Rychvald cca 700m, kde jsou všechny služby občanské vybavenosti (škola, školka, pošta, obchody a služby). Výborná dopravní dostupnost: Ostrava-centrum autem 10min., dále Bohumín, Orlová, Petřvald cca 7-10min.
nájezd D1 EXIT 365 8min., blízké zastávky MHD cca 5min.chůze, a trasy cyklostezek Poodří a Beskydy.
Prohlídka nemovitosti je možná po dohodě. Zdarma zajistíme financování této nemovitosti.
Prodávající si vyhrazuje právo na volbu kupujícího podle jím zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právních služeb a úschovy fin.prostředků
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Rychvald
ID
0130-NP03343
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
359 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
4917 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Lukáš Dulava

Lukáš Dulava

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rychvaldu?

Podobné nemovitosti