Prodej restaurace, České Budějovice, Pekárenská, 30 m2

Pekárenská, České Budějovice

360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 716 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je vč. vybavení provozovny a odměny RK. Cena k jednání!, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi Bistro s kompletním vybavením, nacházející se v průmyslové lokalitě Pekárenská ulice v Českých Budějovicích! Jedná se o dřevostavbu o celkové výměře cca 32 m2 , která je dispozičně rozdělena na výrobnu a prodej a zázemí se sociálním zařízením.

Bistro je plně zařízené a připravené k okamžitému provozování. Provozovna nabízí vybavení vhodné pro přípravu lahodných pokrmů, jako jsou burgery, pizza, bagety, saláty a občerstvení, doplněná chlazenými i teplými nápoji a kávou. Pro jednoduchou a efektivní přípravu jídel je k dispozici vybavení v podobě lednic, grilu, dvojité pizza trouby, saladety, robota na zadělávání těsta, výkonné digestoře, kávovaru Saeco a dalšího gastro zařízení. Dále je k dispozici nerezový nábytek, který splňuje veškeré hygienické normy.

Tato nabídka je ideální pro podnikatele hledající příležitost k rychlému a úspěšnému podnikání v oblasti gastronomie. Nebojte se využít této skvělé příležitosti a staňte se majitelem tohoto atraktivního Bistra v srdci Českých Budějovic!

Rád vám poskytnu bližší informace, neváhejte mě proto kontaktovat. Cena k jednání!

Parametry nemovitosti

Cena
360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je vč. vybavení provozovny a odměny RK. Cena k jednání!, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Pekárenská, České Budějovice
ID
TM-7476
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kontakt servis CZ, s.r.o.

Kontakt servis CZ, s.r.o.

Pražská 99, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti