Prodej rodinného domu, Bavoryně, 194 m2 (ID: 2256105)

Bavoryně

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize realitní kanceláře a všech právních poplatků.)

Prověřené firmy v Bavoryni

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní vícegenerační dřevostavbu se dvěma byty v obci Bavoryně u Zdic.

Představte si svůj nový domov...

...klidné místo, kde se vaše děti budou cítit šťastně, zatímco vy si budete užívat pohody na slunné terase. Zní to jako sen? V Bavoryni se tento sen může stát skutečností!

Nabízíme vám na klíč dělanou kvalitní dřevostavbu z roku 2019, která je vhodná právě pro rodiny s dětmi. Dostatek pokojů, včetně hravých herniček, poskytne vašim ratolestem prostor pro jejich zábavu a vývoj. A když se budete chtít všichni sejít, velký obývací pokoj vás pozve k příjemným společným chvílím.

Proč si zamilujete právě tuto nemovitost?

Tato kvalitní novostavba dřevěné konstrukce je rozložena do dvou bytových jednotek. První jednotka, v níž bydlí majitelé, má dispoziční uspořádání 4+kk se dvěma koupelnami, předsíní a technickou místností. Druhý byt s dispozicí 2+kk s jednou koupelnou a komorou majitelé pronajímají. Kolem celého domu je terasa (80 m²) z modřínového dřeva s výhledem do krajiny. Praktický sklep pod terasou nabízí mnoho úložného prostoru.

Představte si, jak se ráno probudíte do příjemného tepla sálajícího z dřevěné podlahy s vytápěním, které je poháněno ekologickým a tichým tepelným čerpadlem. Vaše nová dřevostavba je nejen úžasně pohodlná, ale také šetrná k životnímu prostředí. Nemovitost je napojena na místní vodovod a kanalizaci. Přípojka plynu je pouze pár metrů od pozemku. V domě je možnost připojení na internet, telefon i kabelovou televizi. Na zahradě je vybudována retenční nádrž pro sběr dešťové vody o objemu 7 m³.

Na pozemku je počítáno s možností zaparkování až 4 aut.

Bavoryně – ideální místo pro váš nový život

Tato klidná obec, situovaná v okrese Beroun, je jako stvořená pro rodiny s dětmi. V okolí najdete vše, co potřebujete pro spokojený život – škola, školka, lesy, koupaliště a multifunkční sportoviště i dětská hřiště. A pokud budete chtít vyrazit do města, Praha, Beroun i Plzeň jsou díky skvělé dopravní dostupnosti jen kousek od vás.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči!

Tato dřevostavba je víc než jen dům – je to místo, kde se vaše rodina bude cítit šťastně a bezpečně. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku. Těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize realitní kanceláře a všech právních poplatků.
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Bavoryně
ID
0201-NP02827
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
194 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
194 m2
Plocha nemovitosti
718 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jan Halík

Jan Halík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bavoryni?

Podobné nemovitosti