Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Vídeňská, 750 m2 (ID: 2256319)

Vídeňská, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Jindřichově Hradci

Informace k domu

Nabízíme nově k prodeji větší nemovitost typu rodinného domu na ulici Vídeňská 159 v Jindřichově Hradci. V nemovitosti se aktuálně nachází 3 bytové jednotky, restaurace a další prostory + garáž, parkovací místa, technická místnost + krytý pozemek. Tato nemovitost je vhodná především pro investory a developery. Je zde zpracovaná studie zahrnující veškeré kritéria výstavby dle územního plánu a je zde navržen bytový dům o 4NP. Celkově by se jednalo o výstavbu třinácti bytových jednotek + garáže + parkovací stání. V tomto případě by se jednalo o demolici stávajícího objektu a kompletní nové výstavby s maximálním využitím stávajícího pozemku.
Druhou variantou je využití stávající dispozice, kdy aktuální technický stav umožňuje dle předběžného návrhu vybudování sedmi bytových jednotek o dispozici 2KK – 4+1.
Třetí možností je využití objektu ke komerčním účelům, popř. kombinací s bydlením.
Jedná se o specifickou nemovitost nacházející se přímo naproti vojenským kasárnám a v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně Jindřichohradecká nemocnice.
Energetický štítek nebyl stanoven, proto nyní uvádíme jako energetickou náročnost „G“.
K této nemovitosti aktuálně připravujeme finanční kalkulaci daných projektů. V případě zájmu Vám tyto informace poskytneme.
Pro více informací nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Vídeňská, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
750 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
822 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Michal Danyi

U Nemocnice 98, Dačice II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 192 lidí

Prodejce

Michal Danyi

Michal Danyi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti