Prodej rodinného domu, Choťánky, Ke Hřišti, 129 m2

Ke Hřišti, Choťánky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Choťánkách

Informace k domu

Nabízíme ke koupi samostatně stojící novostavbu rodinného domu v Choťánkách u Poděbrad.Dokončeno a zkolaudováno v roce 2024. Dům má dispozici 5+kk rozvrženou do dvou pater, celková užitná plocha domu činí 129 m2, zastavěná plocha je 86 m2 na pozemku o celkové výměře 689 m2. Před domem jsou parkovací místa pro dva osobní vozy. Pozemek je napojen na městský vodovod, kanalizaci a elektřinu.

V přízemí za vstupními dveřmi je chodba, vlevo je vstup do hlavní obývací místnosti s přípravou na kuchyni a vstupem do zahrady. Obývací pokoj má 32 m2 a okna do tří světových stran: na západ, na východ z kuchyně a na jih do zahrady. V přízemí je další samostatná místnost o velikosti 11 m2, což je ideální pro rodiny, které potřebují pokoj navíc v přízemí pro starší generaci, návštěvy nebo jako pracovnu. Dále je v přízemí samostatná koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Hned při vstupu je nakonec technická místnost, ve které jsou instalovány technologie pro vytápění a přípravu teplé vody.

Do patra vede dvouramenné dřevěné schodiště. V patře se nachází dva pokoje o velikostech 11 a 17 m2, které sdílejí společnou koupelnu s vanou, WC a sprchovým koutem, a jedna hlavní ložnice s vlastní en-suite koupelnou, v níž najdeme sprchový kout, WC a umyvadlo.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch - voda, ve všech místnostech je teplovodní podlahové vytápění. Přípravu teplé vody zajišťuje boiler. V domě je provedena příprava na FVE, budoucí majitel na její instalaci může použít dotaci. Každá obytná místnost je vybavena rekuperační jednotkou. Dům má PENB A.

V této lokalitě máme na prodej i nezastavěný pozemek, podívejte se na moje další inzeráty.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Ke Hřišti, Choťánky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
689 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Admireal s.r.o.

U Mlýnského kanálu 699/18, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Alesya Bigun

Alesya Bigun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Choťánkách?

Podobné nemovitosti