Prodej komerční, Mikulov, Piaristů, 660 m2

Piaristů, Mikulov

Prověřené firmy v Mikulově

Informace k nemovitosti

Prodej developerského projektu Mikulov

Nabízíme k prodeji kompletně připravený developerský projekt s platným stavebním povolením a možností okamžitého zahájení výstavby v centru turisticky oblíbeného Mikulova - krásného města přímo pod Pálavou.
Jedná se o polyfunkční objekt s 8 byty a komerčním prostorem s názvem Piaristický dvůr.
Nově vybudovaný polyfunkční dům se bude nacházet v horní části ulice Piaristů. Nabídne osm stylových bytů, komerční prostor se samostatným vchodem a výlohou, dva vinné sklepy a vyhrazené parkovací stání pro každý z bytů.
Uliční část domu je podsklepená. Stavební úpravou vzniknou dvě samostatné kvelbené místnosti, přístupné ze vstupní haly skrze točité schodiště. Větší ze sklepních místností bude součástí komerčního prostoru, v menší budou vystavěny vinné koje určené k uložení vína majitelům bytů (apartmánů).
V budově situované do ulice se budou nacházet tři bytové jednotky. Jedna s dispozicí 1kk, dvě o dispozici 2kk. Každý byt bude mít navíc obytnou galerii ve 2NP a prostornou terasu. V přízemí bude dále komerční prostor s vlastním vstupem, sociálním zařízením a stylovým kvelbeným sklepem vhodným ke zřízení vinotéky či jiné komerce.
V navazující budově situované do dvora vznikne 5 patrových bytů o téměř totožné výměře. Ke každému z nich bude náležet soukromý sklep vhodný k posezení a zastřešený prostor pod bytem se širokou škálou využití. V prvním nadzemním podlaží vznikne bytová jednotka o dispozici 1kk s terasou a nad ní pod částečně otevřeným krovem do 1NP ložnice.
Sklo, beton, dřevo a kámen. Toto jsou materiály, které v objektu dominují. Společně s kvalitním zpracováním, vzdušností a polohou pouhých pár desítek metrů od náměstí se jedná o naprosto jedinečný projekt.
Ten odpovídá všem aktuálním požadavkům, které drobní investoři a zájemci o koupi v Mikulově v současnosti mají. Privátní sklep k uložení vína, uzavřené parkovací stání, možnost nerušeného posezení, neotřelé dispozice bydlení s částečně otevřenou galerií, terasy… V kombinaci s umístěním nemovitosti, zvoleným standardem a poctivým zpracováním se jedná i v současné době o opravdu poptávané zboží. Na základě předchozích prodejů v Mikulově a stále trvajícím neuspokojeným poptávkám nemáme obavu z malého zájmu o koupi jak bytů, tak komerčního prostoru. Celkové provedení, poloha a použité materiály odpovídají profilu náročnějšího klienta. Na parcele o výměře 660 m 2 se v současné chvíli nachází původní nemovitost určená k demolici.
Předmětem prodeje je současná nemovitost, projektová dokumentace pro stavební povolení a samotné stavební povolení vydané v lednu letošního roku.
Důvodem prodeje je nedostatek kapacity investora vzhledem k počtu realizovaných projektů.

Parametry nemovitosti

Cena
9 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Piaristů, Mikulov
ID
23146917
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
660 m2
Plocha nemovitosti
660 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti