Prodej pozemku, Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou III-Nové Dvory, 1688 m2 (ID: 2257313)

Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou III-Nové Dvory, okres Přerov

Prověřené firmy v Lipníku nad Bečvou

Informace k pozemku

Prodej pozemku na klidním místě, Lipník nad Bečvou - Nové Dvory

KRAKONOŠ realiťákem a Sojka74 Vám přináší prodej pozemku v městské části Nové Dvory města Lipník nad Bečvou.
Pokud hledáte rovinatý pozemek pro svůj vysněný dům v klidné části blízko přírody. Je tento pozemek o rozloze 1531 m² + 1/2 podíl z 145 m² na vedlejším pozemku + 1/8 z 680 m² z účelové komunikace právě pro Vás.

Nové Dvory jsou vzdáleny necelé 3 km od města Lipník nad Bečvou. V Nových Dvorech se nachází novodvorský pivovar, který se pyšní svou láskou pro dobré pivo.
V Lipníku nad Bečvou naleznete veškerou občanskou vybavenost jako například MŠ, ZŠ i SŠ. Dále jsou zde lékaři, restaurace, Penny Market, Lidl, Billa nebo třeba zámecký park. Nedaleko se také nachází cyklostezka Bečva, po které se dostanete jak na Jadran, do Hranic nebo do Přerova.

Na hranici pozemku se nachází elektřina. Pro vaši nezávislost na obecní vodě se počítá s vrtanou studnou. Odpadní vodu vyřešíte vlastní ČOV. K pozemku je také k dispozici oficiální územně plánovací informace. Postavit zde můžete dům o 3 NP. s využitím podkroví. Zastavitelnost pozemku je 30%.

Bližší informací naleznete na krakonosrealitakem. cz nebo po telefonu.
Financování Vám samozřejmě pomůžeme zajistit u ověřeného hypotečního poradce s tradicí.

Těšíme se na Vás.
KRAKONOŠ realiťákem - Reality Hranice

Parametry pozemku

Cena
1 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou III-Nové Dvory, okres Přerov
ID
16
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1688 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

KRAKONOŠ Petr Stojka

KRAKONOŠ Petr Stojka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Lipníku nad Bečvou?

Podobné nemovitosti