Prodej rodinného domu, Zbýšov, Masarykova, 200 m2

Masarykova, Zbýšov

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Prověřené firmy v Zbýšově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce dvoupatrový, částečně podsklepený rodinný dům o dispozici 4+1 (200 m2) na pozemcích celkem 434 m2. Adresa Masarykova 219, Zbýšov, okres Brno-venkov. Katastrální území Zbýšov u Oslavan.

Elektronická aukce se bude konat dne: 19.9.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQzOTg=

Dům má dvě patra o celkové užitné ploše 200 m2.
V přízemí se nachází nadstandardně velký obývací pokoj s krbem, vybavená kuchyně s dřevěným dekorem, jídelna a koupelna se sprchovým koutem i vanou.
První nadzemní podlaží disponuje ložnicí, dvěma prostornými dětskými pokoji, toaletou a terasou s výhledem do zahrady.
Dům je částečně podsklepen, díky čemuž můžete využít dodatečné prostory ke skladování. Nad prvním podlažím je půdní úložný prostor.

Z přízemí se dostanete do zahrady, v níž můžete relaxovat u fontány, jezírka s rybičkami nebo trávit část s přáteli u posezení s grilem. Ze zahrady je přístup do dalších užitných místnosti, např. venkovní jídelny, malé kuchyňky, nebo technické místnosti.
Na konci zahrady se nachází malý zamykatelný domek a 2 parkovací místa se 400 V zásuvkou vhodnou pro nabíjení elektromobilů. Před domem je další parkovací místo.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, obecní vodovod a kanalizaci, elektřina 220/380 V, plyn. Vytápění lokální plynové a krb s výměníkem. Teplem z krbu je možno vytápět celý dům.

Dům se nachází v klidné ulici centra obce Zbýšov. Splňuje vysoký standard a je ideální pro klienty hledající klidnější bydlení v rozumné dojezdové vzdálenosti do Brna (cca 30 mint).

Po dohodě je možné odkoupit vybavení domu.

V obci Zbýšov naleznete kompletní občanskou vybavenost – od mateřské školy a základní školy přes potraviny, zdravotní středisko až po koupaliště a dětské hřiště. Do Brna se dostanete autobusovým spojením, které jezdí několikrát do hodiny. Příjemným bonusem je, že ode dveří k autobusové zastávce to máte sotva pár kroků.

Obec Zbýšov u Brna se nachází na západě od Brna, v blízkosti Rosic. Během několika minut se dostanete na D1, odkud je to do centra Brna jen několik minut.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.158406998, 16.34687581

Prohlídka se bude konat ve čtvrtek 12.9.2024 od 14:00. Pro potvrzení účasti volejte zástupce aukční společnosti - Ing. Dalibor Daneš. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Masarykova, Zbýšov
ID
530AD24254S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
434 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbýšově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti