Prodej rodinného domu, Krupka, Zelený sad, 126 m2

Zelený sad, Krupka

8 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 840 Kč /za měsíc

(Cena RD na klíč: 8.150.000,- Kč | Cena RD k dokončení svépomocí: 7.750.000,- Kč)

Prověřené firmy v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází ve městě Krupka, místní část Maršov, ulice Ovocná. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní cihlový dům (bez sklepa) o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 126 m2. Dům je nyní ve stavu Shell and Core, tedy těsně před dokončením interiérů dle přání klienta. K dokončení stavby tzv. na klíč zbývají například podlahové krytiny, interiérové dveře včetně zárubní, obklady, dlažby a sanita, vnitřní a venkovní osvětlení. Kompletní soupis, co je a není součástí ceny bude zájemcům předložen.

Jedná se o moderní novostavbu, která nabízí úžasnou pohodu a komfort. V 1 nadzemním podlaží se nachází zádveří, technická místnost, prádelna sušárna, opravdu velký obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, na který navazuje prostor kuchyně a špajz. Ve 2 nadzemním podlaží se nachází ložnice, 2 dětské pokoje, koupelna + WC. V celém domě byli použity při výstavbě opravdu kvalitní stavební materiály a dům je díky tomu energeticky velmi úsporný. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo (systém vzduch voda) a je řešeno jako teplovodní podlahové v obou nadzemních podlažích. Součástí vnitřní jednotky tepelného čerpadla je zásobník vody (190 l) pro ohřev vody. Konstrukce střechy, trubkování a kabeláž do technické místnosti je již připravena na možné zapojení fotovoltaiky. Do domu je zavedena elektřina na 220 i 380 V, obecní vodovod, dešťová voda je svedena do podzemní nádrže (objem 3 m3). Odpadní vody jsou svedeny do veřejné kanalizace. Plyn není v lokalitě zaveden.

Vedle domu je pozemek budoucí zahrada o celkové výměře 504 m2. Zbývající část pozemku je zastavěná plocha a nádvoří o celkové výměře 152 m2. K domu je příjezd po asfaltové obecní komunikaci. Parkování je k dispozici na vlastním pozemku před domem, kde jsou celkem 3 parkovací stání. Ohraničení pozemku podél komunikace je z betonových bloků částečně s dřevěnou výplní a vstupní brankou.

V dané lokalitě je kompletní občanská vybavenost (úřad, škola, pošta, školka, restaurace, MHD, sportoviště). V přilehlých lesích vede mnoho cyklo a turistických tras na úpatí Krušných hor. V zimě se dá vyrazit i na lyže. Nudit se zde rozhodně nebudete. S financováním Vám rádi pomůžeme. V případě zájmu o prohlídku či více informací prosím kontaktujte makléře. Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
8 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena RD na klíč: 8.150.000,- Kč | Cena RD k dokončení svépomocí: 7.750.000,- Kč
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Zelený sad, Krupka
ID
1112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
656 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONO reality s.r.o.

Palachova 1082/10, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Milan Pleskot

Bc. Milan Pleskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krupce?

Podobné nemovitosti