Prodej bytu 2+1, Blansko, Poříčí, 57 m2

Poříčí, Blansko

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Blansku

Informace k bytu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej bytu v atraktivní lokalitě v bezprostřední blízkosti centra města Blanska, vstupní brány oblíbeného Moravského krasu.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 s možností změny dispozice na 3+kk.

Byt je umístěn ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží panelového domu. Je v původním, průběžně udržovaném stavu, a je určen k rekonstrukci. Skládá se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně a centrální vstupní chodby. Koupelna a toaleta jsou řešeny samostatně.

Přímo v bytě je umístěna komora. K bytu dále náleží zděný sklep v suterénu domu. Dispozice bytu je řešena velmi efektivně. Všechny místnosti jsou samostatné a neprůchozí. Nabízí se zde možnost provedení jednoduché úpravy na byt o dispozici 3+kk.

Byt je orientován na jihozápad a působí tak velmi světlým a slunným dojmem. V pokojích jsou umístěny žádané původní parkety. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně. V bytě je zaveden plyn.

Bytový dům je umístěn ve vedlejší klidné ulici, je obklopen zelení a jeho okolí působí klidným a kultivovaným dojmem. Prošel již částečnou revitalizací, která zahrnovala instalaci plastových oken, rekonstrukci stoupaček a střechy. V plánu je rekonstrukce fasády, včetně realizace zateplení, výměna oken, a instalace venkovních žaluzií.

Dostatek parkovacích míst se nachází přímo u nemovitosti. Vstup do domu je řešen prostřednictvím čipů.

Díky svým zcela standardním parametrům a výbornému umístění je tento byt nejen příležitostí pro pořízení si cenově dostupného vlastního bydlení, ale i možnou výhodnou investiční příležitostí.

Město Blansko je ideálním místem pro Vaše komfortní bydlení, a to hned z několika důvodů.

Prvním z nich je perfektní občanská vybavenost. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici mateřská a základní škola, nově vybudované obchodní centrum, spousta různých maloobchodních prodejen, nemocnice a řada restaurací a kaváren.

K využití je zde také mnoho příležitostí pro volnočasové aktivity. Je to například blízké koupaliště, tenisové kurty, plavecký bazén, dětská hřiště a různé druhy venkovních sportovišť. V okolí se nachází řada oblíbených výletních cílů, turistických tras a cyklostezek. Za zmínku stojí především místní renesanční zámek či známé Punkevní jeskyně.

Z hlediska dopravní dostupnosti má Blansko strategické umístění. Autem i vlakem se do Brna dostanete pohodlně za 20 minut jízdy. Autobusové nádraží je k dispozici v docházkové vzdálenosti.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost
2) Výhodná investiční příležitost
3) Blízkost centra města

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Poříčí, Blansko
ID
BPOR01
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Blansku?

Podobné nemovitosti