Pronájem skladu, Ostrava, Novinářská, 100 m2

Novinářská, Ostrava

7 560 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena 75 Kč/m2 + služby 700 Kč/měsíc + spotřeba elektřiny a vody dle spotřeby)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme sklepní prostor k pronájmu.
Nabízíme k pronájmu skladový prostor o ploše 100,8 m², který se nachází v kancelářské budově na ulici Novinářská 1254/7, Ostravě – Mariánské Hory. Tento prostor, umístěný v přízemí budovy, je ideální pro širokou škálu využití, a to především jako archiv, ale i pro další účely, které vyžadují specifické podmínky pro uskladnění.

• Lokalita: Novinářská, snadno dostupná lokalita v blízkosti veřejné dopravy i hlavních silničních tahů.
• Velikost: 100,8 m², s možností přizpůsobení vnitřního uspořádání podle potřeb nájemce.
• Bezpečnost: Prostor je umístěn uvnitř budovy bez oken, což poskytuje ochranu před přímým denním světlem, čímž se minimalizuje riziko poškození materiálů citlivých na světlo.
• Přístup: Jednoduchý přístup z kancelářských prostor , vhodné pro pravidelné používání.

Možnosti využití:
1. Archiv:
• Uchování dokumentů: Ideální prostor pro dlouhodobé uložení firemních dokumentů, smluv, účetních záznamů a dalších důležitých papírových materiálů. Stabilní prostředí bez přístupu denního světla chrání archiválie před degradací.
• Digitální archiv: Pro firmy, které pracují s digitálními daty, může tento prostor sloužit jako zabezpečené úložiště záložních médií, jako jsou servery, datové nosiče, nebo záložní kopie.
2. Uložení citlivých materiálů:
• Umělecké sbírky: Prostor může sloužit jako depozitář pro umělecká díla, která vyžadují ochranu před světlem a stabilní klimatické podmínky.
• Zásoby: Vhodné pro skladování zásob materiálů citlivých na světlo nebo jiné environmentální faktory, jako farmaceutické produkty, nebo specifické typy vybavení.
3. Bezpečné skladování:
• Cennosti a hodnotné předměty: Díky absenci oken je tento prostor méně náchylný na vloupání, což zvyšuje bezpečnost při skladování cenných nebo hodnotných předmětů.
• Dlouhodobé skladování: Pro firmy nebo jednotlivce, kteří potřebují skladovací prostor pro předměty, které nejsou často používané, ale přesto vyžadují bezpečné a stabilní podmínky.
4. Skladovací prostor pro firmy:
• Zásoby kancelářského materiálu: Pro kancelářské potřeby, reklamní materiály nebo jiné předměty, které nevyžadují denní přístup, ale musí být uloženy v bezpečném a suchém prostředí.
• Sezónní skladování: Pro firmy, které mají potřebu sezónního skladování například vánoční výzdoby, sezónních výrobků nebo marketingových materiálů.

Parametry nemovitosti

Cena
7 560 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena 75 Kč/m2 + služby 700 Kč/měsíc + spotřeba elektřiny a vody dle spotřeby
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Novinářská, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Blanka Bogdalíková

Blanka Bogdalíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Ostravě?

Podobné nemovitosti