Prodej rodinného domu, Loučná pod Klínovcem, 147 m2

Loučná pod Klínovcem

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Mimořádná zářijová nabídka: při podpisu rezervační smlouvy do 30.9.2024 bude dům dokončen do konce roku a klient navíc získá v ceně kuchyňskou linku a krbová kamna dle vlastního výběru v hodnotě až 500.000,-.


Nabízíme výjimečnou příležitost moderní novostavby v Krušných horách přímo u Klínovce, která může sloužit jako rekreační sídlo pro rodinu, ale také jako vhodná investiční příležitost.


K prodeji nabízíme moderní novostavbu 5+kk s terasou, zahradou i parkovacím stáním. Přízemí domu nabízí velkorysý světlý obývací prostor s kuchyňským a jídelním koutem a výstupem na terasu, dvě prostorné ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu a komoru. V prvním patře domu je k dispozici další ložnice s vlastní koupelnou, úložné prostory a prostorná galerie. K domu náleží také kryté parkovací stání s přiléhající praktickou kůlnou na sportovní či zahradní vybavení, případně lze dodělat i kompletně uzavřenu garáž. Poloha pozemku o výměře 932 m2 na kterém se dům nachází nabízí přímý výhled na Klínovec, lyžařské středisko i protější německý skiareál Fichtelberg.


Uvedená cena je za aktuální stav domu, kdy je dokončena hrubá stavba a napojení na sítě. Budoucí kupující si může nechat dům dokončit stejně jako vzorový dům (v hodnotě 14.300.000 Kč) nebo dle vlastní specifikace na klíč od prodávajícího a nebo jej může dokončit sám individuálně. Dům může být dokončen zhruba do 5 měsíců. K dispozici je prohlídka sousedního vzorového domu s konzultací širokého množství klientských změn, včetně vnitřních instalací a uspořádání horního otevřeného patra.



V domě je podlahové vytápění ovládané na dálku, hliníková okna s trojskly, příprava pro infrasaunu a krbová kamna,


Horský dům se nachází ve vesnici Háj, která je částí města Loučná pod Klínovcem v Krušných horách v okrese Chomutov. Díky umístění domu nedaleko města Loučná uprostřed lesů a hor si zde lze užívat letní i zimní radovánky – kola, lyže i horské túry. Skiareál Klínovec je vzdálený jen několik minut jízdy ski-busem, který staví přímo u domu, Fichtelberg potom cca 15min jízdy autem. Během pár minut lze také dojít do Loučné pod Klínovcem, kde lze přejít řeku Polavu do Německého města Kurort Oberwiesenthal na nákupy.  Z Prahy se na místo dostanete zhruba za 1,5h.



Použité fotografie jsou z vzorového domu, dům k prodeji lze dokončit ve stejném standardu anebo dle volby kupujícího.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
528568
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
932 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti