Pronájem restaurace, Brno - Brno-město, náměstí Svobody, 120 m2

náměstí Svobody, Brno, okres jihomoravský kraj, Brno-střed

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu luxusní obchodní prostory v samém centru Brna, přímo na frekventované části náměstí Svobody.
Jedná se o prodejnu o celkové výměře cca 120m2, která se skládá z prodejní plochy v přízemí o výměře cca 72m2, z obchodní galerie o výměře cca 37m2 (další prodejní plocha) a zázemí včetně skladu a toalety v suterénu o výměře cca 10m2. Veškeré prostory jsou propojené. Prostory jsou po rekonstrukci.

Prodejna se nachází ve známém domě u Čtyř Mamlasů a disponuje velkou výlohu se vstupem přímo na náměstí Svobody, tři výlohy směřují do průchodu do známé Alfa pasáže a jsou taktéž viditelné přímo u náměstí. Prostor je vhodný ke zřízení vesměs jakékoliv lukrativní prodejny, sídla firmy, či kavárny apod. Díky známosti domu a výborné polohy je zaručena vysoká fluktuace zákazníků.

Komerční prostor je možné propojit s vedlejším prostorem o výměře cca 290m2, směr do Alfa pasáže a tak v případě zájmu pronajímaný prostor zvětšit až na cca 410m2 v přízemí a suterénu. Možnost zřízení zahrádky ve vnitrobloku i do ulice.

V případě dotazů či zájmu o prohlídku se na nás neváhejte obrátit, jsme tu pro Vás.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
náměstí Svobody, Brno, okres jihomoravský kraj, Brno-střed
ID
910831
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha nebytových prostor
120 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Silnice, MHD
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Veronika Šimáčková

Veronika Šimáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Brně?

Podobné nemovitosti