Prodej rodinného domu, Valtice, 160 m2 (ID: 2261346)

Valtice

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Valticích

Informace k domu

Představujeme vám rodinný dům s nízkým podlažím, částečně podsklepený, nabízející dispozici 4+1.

Nemovitost disponuje zastavěnou plochou včetně dvora o celkové rozloze 512 m^2, což ji činí ideálním pro kombinaci bydlení, rekreace i podnikání.

Tato nemovitost se nachází v idylické obci Úvaly, vzdálené 5 km od Valtic, v údolí Úvalského potoka na hranici s Rakouskem. Stavba pochází z první poloviny 20. století a je vybudovaná z tradičních pálených cihel.

V domě je zachována původní elektrická instalace, vodovod je zajištěn studniční přípojkou s účtováním pouze za stočné, odpady jsou svedeny do septiku. Pro vytápění slouží kotel na tuhá paliva, voda se ohřívá elektrickým boilerem.

Dům vyniká dobře uspořádanými, prosvětlenými a vzdušnými místnostmi. Koupelna, vybavená vanou a sprchovým koutem, je oddělena od WC. K dispozici je průjezdná vrátnice, která může být využívána jako garáž. Na dvorku se nachází také studna a hospodářské stavení.

Zastavěná plocha domu činí cca 252 m^2, z níž po odečtení cca 20% pro obvodové stěny a vnitřní příčky vychází užitná plocha přibližně 201,6 m^2. Součástí nemovitosti je i samostatná dílna s obvodovou plochou 25 m^2, která po odečtení 20% nabízí užitnou plochu zhruba 20 m^2. Uliční šířka domu je 17 metrů, což podtrhuje jeho reprezentativní charakter.

V následujících dnech bude k dispozici zpracovaný půdorys, který je momentálně ve zpracování.

Probíhá jednání s možností odkoupení sousední zahrady cca 1500 m^2 s vinným kvelbeným sklepem, která se nachází za rodinným domem. Cena za tuto možnou příležitost zahrady dosud není známa a není součástí nabídkové ceny za tento rodinný dům. Vice informací na telefonu.

Nemovitost nabízíme výhradně prostřednictvím naší exkluzivní smlouvy s majitelem, čímž zaručujeme profesionalitu a kvalitu našich služeb.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda vám poskytnu osobní prohlídku a odpovím na všechny vaše dotazy.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Valtice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
512 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ORION-REALITY

Žerotínova 599/2, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Hana Madarászová

Hana Madarászová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Valticích?

Podobné nemovitosti