Pronájem bytu 5+kk, Praha - Smíchov, Holečkova, 211 m2 (ID: 2261466)

Holečkova, Praha - Praha 5

135 783 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Luxusní nadstandardní moderní mezonet 5+kk (4 ložnice, 3 koupelny), s vlastním wellness & saunou, třemi terasami (28,24m2, 27,22m2, 25,5m2), zahradou 30,76 m2, celkovou obytnou plochou 211,7 m2, se nachází v 6. a 7. (posledním) patře v luxusním, v moderním rezidenčním komplexu s výtahem, recepcí, bazénem, ​​saunou, prostornou zahradou ve dvoře, sklepem a možností parkování v podzemním parkovišti.

Interiér tohoto jedinečného bytu je nezařízený a dispozice nabízí v hlavním patře vstupní halu (18,92m2) s točitým schodištěm do patra, prostorný obývací pokoj (66,44m2) s krbem, plně vybavenou moderní kuchyní s vestavěnými spotřebiči (sporák, trouba, myčka, lednice, mrazák) a vstupem na jednu z teras, tři samostatné ložnice orientované do tichého vnitrobloku a se vstupy na terasu, dvě koupelny (jedna soukromá (11,33m2) k dispozici z hlavní ložnice, druhá (11,77m2) z chodby), obě s vanou, sprchovým koutem, toaletou, bidetem. Hlavní patro dále nabízí chodbu, technickou místnost a samostatnou toaletu, hlavní ložnice má k dispozici soukromou šatnu. Horní patro nabízí prostornou otevřenou galerii (26,81m2), kterou lze využít jako ložnici/pracovnu/pokoj pro hosty a relaxační místnost s wellness, saunou, koupelnu se sprchovým koutem, toaletou, a přímým přístupem na soukromou střešní terasu se zahradou a krásným výhledem.
Součástí vybavení bytu patří klimatizace, pračka, sušička, podlahové topení, kvalitní dubová podlaha. K dispozici je sklep a parkování v garážích.
Budova se nachází v lukrativní části Prahy, vedle parku Sacré Coeur, obklopená luxusními vilami a rezidenčními komplexy, nově postavěnými ve vysokém standardu. Nedílnou součástí čtvrti je historická budova bývalého kláštera Sacré Coeur, který je nyní využíván jako místo pro taneční nebo jiné akce, a klášter sv. Gabriela.
Výhodou lokality je výborné situování v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, v docházkové vzdálenosti je nákupní centrum Nový Smíchov, kina, široká škála obchodů, restaurací, kaváren a mnoho dalšího. Velmi dobrá dopravní dostupnost MHD, autobus (zastávka Holečkova) a tramvaj (zastávka Bertramka) jsou jen pár kroků od budovy, stanice metra (trasa B) je vzdálena jen 1 zastávku tramvají.

Poplatky za služby a energie spojené s užíváním bytu činí 31.755,- Kč + DPH 21%/měsíc (150 Kč/m2bytu / + 21% DPH/ měsíc). Členský poplatek wellness (vnitřní bazén 14m a sauna): 150EUR/ měsíčně za byt.
Možnost parkování za poplatek 200 € + DPH 21% / měsíčně / za parkovací místo.
Vratná kauce 2 nájmy. Provize RK.
Možnost využití fitness Prisma Institut - individuální služba, která není součástí poplatků za byt.

Parametry bytu

Cena
135 783 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Holečkova, Praha - Praha 5
ID
N24915
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
322 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
211 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Cinculová

Eva Cinculová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti