Prodej chalupy, Habartov - Horní Částkov, 78 m2

Habartov, Horní Částkov

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Habartově

Informace k domu

Prodej chalupy, 78 m², Habartov

Objevte kouzlo malebné chalupy v srdci Horního Částkova, která se nachází jen kousek od historického města Habartov. Tato idylická vesnice, obklopená přírodou a klidem, je ideálním místem pro ty, kteří touží po útěše od ruchu městského života. Chalupa, která prošla poslední rekonstrukcí v roce 1980, nese v sobě kouzlo tradičního venkovského bydlení, a přitom nabízí moderní pohodlí.
Vstupte do útulného interiéru, kde se dřevěné a zděné prvky harmonicky snoubí a vytvářejí příjemnou atmosféru pro relaxaci a rodinné chvíle. Chalupa je vybavena studnou a také veškerými potřebnými inženýrskými sítěmi, včetně veřejného vodovodu a elektrického proudu, což zajišťuje komfortní bydlení. Teplou vodu zajišťuje bojler, a tak si můžete užívat horké sprchy po dlouhém dni stráveném v přírodě.
Okrasná zahrada, pečlivě udržovaná a oplocená, nabízí prostor pro odpočinek, zahradničení nebo rodinné oslavy. Představte si letní večery strávené na terase, obklopeni zelení a zpěvem ptáků.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Habartov, Horní Částkov
ID
880868
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
590 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Rohan

Petr Rohan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Habartově?

Podobné nemovitosti