Prodej vícegeneračního domu, Litovel, Palackého, 240 m2

Palackého, Litovel

5 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Prověřené firmy v Litovli

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům s velkou zahradou, který se nachází v centru města Litovle na ulici Palackého.

Celková výměra pozemku činí 967 m2, z toho 419 m2 zastavěná plocha a nádvoří a 548 m2 zahrada. Zastavěná plocha domu vč. hospodářských budov (bez nádvoří) činí cca 216 m2. Dům je částečně podsklepen (cca 10 m2). Užitná plocha činí cca 240 m2 (počítána obytná část domu).

V 1.NP domu jsou 3 obytné místnosti (vč. kuchyně), koupelna, samostatné WC a spižírna. Ve zbytku 1. podlaží jsou hospodářské místnosti (sklady, dílny apod.), do nichž se lze dostat z nádvoří. Na nádvoří byla rovněž přistavěna garáž. Do dvora (a garáže) lze vjet autem dostatečně širokým a vysokým průjezdem.

V domě je bytelně vybudované schodiště, které vede až na půdu (do 3NP). Ve 2.NP se nachází 4 obytné pokoje v hlavní části domu a dalších 5 obytných pokojů v křídle domu, dále koupelna a 2xWC. Na chodbě v hlavní části domu jsou 3 samostatné vchody a dále vchod na 13 m dlouhou pavlač, z níž se lze dostat do křídla domu. V tomto patře tedy lze vybudovat hned několik samostatných bytových jednotek. V 3.NP je půdní prostor, který poskytuje dostatek místa např. pro půdní vestavbu (další byty či jinak využité prostory).

Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy, zelené plochy, skleník i záhony pro pěstování plodin. 

Díky dostatku prostoru je možno dům využít i pro podnikání, skladování apod. Konstrukce domu je cihlová, střešní krytina z eternitových šablon a menší části střechy jsou plechové. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a plyn. Voda je k dispozici z obecního vodovodu. K zalévání zahrady lze využít vodu ze studny. Odpad je odváděn do obecní kanalizace. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody boilerem a průtokovým kotlem. Dům je určen k rekonstrukci. Je v původním, avšak udržovaném stavu a je obyvatelný (až doposud je obydlen; při prodeji bude uvolněn). Parkovat lze jak před domem, tak na nádvoří domu či v garáži.

Dům je situován v centru města Litovle, jen 3 min. chůze od nám. Přemysla Otakara a městské radnice. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, vč. supermarketů, obchodů, MŠ, ZŠ, gymnázia Jana Opletala, zdravotnického střediska (poliklinika Litovel), kaváren, restaurací, dětských hřišť, knihovny, pošty. V Litovli se nachází spousta velkých firem, mezi než patří např. Pivovar Litovel. Nedaleko domu je rovněž Olomoucký a Uničovský rybník a Muzeum Litovel.

Pro bližší informace o nemovitosti mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Cena je konečná, vč. provize realitní kanceláře i právního servisu.

Parametry domu

Cena
5 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Palackého, Litovel
ID
2024-08-5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
967 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Litovli?

Podobné nemovitosti