Prodej rodinného domu, České Budějovice, Tichá, 165 m2

Tichá, České Budějovice - České Budějovice 7

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k domu

Nabízíme Vám v exkluzivním zastoupení majitele dvoupodlažní vilu, která se nachází v městské části České Budějovice 7, v atraktivní vilové čtvrti, v těsné blízkosti krajské nemocnice. Prvorepubliková vila je umístěna na rohu ulice B. Němcové a ulice Tichá jako první rohový dům řady na sebe navazujících vil.

Dům je postaven na pozemku o velikosti 361 m2. Vila je podsklepena a na sklep dále navazuje přízemní a podkrovní část domu, dála pak pochozí půda. Dispozice přízemí je 2+1 se zimní zahradou. V podkroví je pak dispozice 3+1.

Prostorný dům nabízí ve dvou podlažích 2 samostatné byty vhodné pro rodinné či dvougenerační bydlení. Vzhledem k dispozici domu a atraktivní poloze se též nabízí možnost vybudování sídla firmy, obchodu, lékařské kliniky či ordinace a to třeba v kombinaci s bydlením v podkrovní části.

Část zahrady je v přední části domu, ale hlavní pozemek se stromy a dalšími rostlinami se nachází v zadní klidné části pozemku v ulici Tichá. V této ulici je umístěn i vjezd na parcelu. Nabízí se zde tedy i možnost využití části zahrady pro případné parkování klientů a zákazníků.

Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci i plynovod. Vytápění je v tuto chvíli zajištěno starším plynovým kotlem. Vila je připravena k celkové rekonstrukci dle představy a preferencí nového majitele.

Staňte se novým majitelem této vily na jednom z nejprestižnějších míst Českých Budějovic. Pro více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Tichá, České Budějovice - České Budějovice 7
ID
0020-NP09353
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
361 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Pavel Škrna

Mgr. Pavel Škrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti