Prodej bytu 3+1, Františkovy Lázně, Anglická, 130 m2 (ID: 2263627)

Anglická, Františkovy Lázně, okres Cheb

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Františkových Lázních

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 + terasa + parkovací místo, Františkovy Lázně

Nabízíme k prodeji nadstandardní bytovou jednotku o velikosti 3 + 1 v exkluzivní lokalitě na adrese Ulice Anglická v Části obce Františkovy Lázně, obec Františkovy Lázně, okres Cheb. Tato unikátní nemovitost nabízí neopakovatelnou exkluzivitu, kterou si zasloužíte. Jedná se o novostavbu v osobním vlastnictví, která zaujme svou precizní cihlovou architekturou a příjemným designem.
Byt o celkové užitné podlahové ploše 130m² disponuje prostorným obývacím prostorem, dvěmi ložnicemi, šatnou a komorou + moderně vybavenou kuchyní. K tomu přidává terasu o rozloze 52m², sklep o velikosti 7m². V bytě se nachází částečné vybavení a bezbariérový přístup, což zajišťuje maximální komfort a pohodlí.
Tato jedinečná nemovitost nabízí také bezbarierový přístup a parkovací místo v uzavřeném areálu domu, které zvyšuje váš pocit pohodlí.
Díky ústřednímu dálkovému topení a podlahovému vytápění si můžete být jisti, že budete mít v bytě vždy příjemnou teplotu. Materiál vozovky zahrnuje beton, dlažbu a asfalt, zatímco přívod vody je zajištěn zdrojem pro celý objekt a dálkovým vodovodem.
Dopravní dostupnost této exkluzivní nemovitosti je dokonalá díky blízkosti vlakové stanice, dálnice, silnice, MHD a autobusové zastávky. K dispozici je také internetové připojení a moderní telekomunikační sítě včetně satelitu, kabelových rozvodů a dalších. Vysoce kvalitní a luxusní vybavení této nemovitosti splňuje nejvyšší standardy pro náročné klienty.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Anglická, Františkovy Lázně, okres Cheb
ID
0515
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

REALITY VOLNĚ

REALITY VOLNĚ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Františkových Lázních?

Podobné nemovitosti