Prodej rodinného domu, Brozany nad Ohří, Na Jamách, 165 m2

Na Jamách, Brozany nad Ohří

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(Dům je také možné koupit ve stavu bez finálních úprav, což by snížilo cenu nemovitosti. - Cena)

Prověřené firmy v Brozanech nad Ohří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní novostavbu patrového rodinného domu o dispozici 5+kk v klidné lokalitě nedaleko centra obce Brozany nad Ohří, okres Litoměřice. Dům má zastavěnou plochu 85,34 m² a celková výměra pozemku činí 558 m².

V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní a přímým vstupem na zahradu, pracovna, koupelna s toaletou a technická místnost. Z předsíně vede chodba do všech těchto místností a schodiště do podkroví. V podkroví jsou tři ložnice, velká koupelna a druhá toaleta. Dům disponuje také půdním prostorem, který je vhodný pro uskladnění věcí.

Dům má obdélníkový půdorys a sedlovou střechu se sklonem 40°. Konstrukce je z pórobetonových tvárnic YTONG LAMBDA YQ, přičemž obvodové stěny mají tloušťku 450 mm a vnitřní nosné stěny tloušťku 300 mm. Příčky jsou vyzděny z tvárnic YTONG o tloušťce 100, 125 a 150 mm. Plastová okna jsou osazena trojskly s tepelnou izolací, v patře na jižní straně domu jsou elektrické venkovní rolety. Střecha je pokryta pálenými taškami a je připravena na instalaci krbu s odvodem spalin do komínového tělesa od společnosti Schiedel .

Vytápění domu a ohřev teplé vody je zajištěno teplovodním podlahovým topením napojeným na plynový kondenzační kotel o výkonu 24 kW s externím zásobníkem teplé vody o objemu 125l, umístěným v technické místnosti v přízemí. Dům je napojen na stávající plynovodní přípojku. Srážková voda ze střechy je odváděna do retenční nádrže o objemu 3 m3.

Interiérové dokončovací práce (podlahy, koupelny, dveře včetně zárubní) lze upravit podle vašich přání. Dům je také možné koupit ve stavu bez finálních úprav, což by snížilo cenu nemovitosti.

Na pozemku je k dispozici parkování. V blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost včetně školy, školky, sportovního areálu, obchodů a restaurací. Obec má výbornou dopravní dostupnost! Okolní města Litoměřice, Roudnice nad Labem a Lovosice jsou vzdálena 10 km a napojení na dálnici D8 Praha – Ústí nad Labem, exit 35 je vzdálen 5 km.

Nemovitost je k dispozici ihned. Nabízíme také možnost výkupu vaší stávající nemovitosti a zajištění financování s výhodnými podmínkami. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte makléřku.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dům je také možné koupit ve stavu bez finálních úprav, což by snížilo cenu nemovitosti. - Cena
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Na Jamách, Brozany nad Ohří
ID
2058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
85 m2
Plocha nemovitosti
558 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brozanech nad Ohří?

Podobné nemovitosti