Prodej rodinného domu, Městečko, 250 m2

Městečko

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Městečku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji unikátní objekt v idylickém prostředí CHKO Křivoklátsko , pouhé 3,2 km od hradu Křivoklát. Tento rodinný dům, rozkládající se na třech nadzemních podlažích, nabízí flexibilní využití jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci či podnikání díky své blízkosti k turisticky atraktivním lokalitám.

Dispozice a vybavení:
• Přízemí (1NP) : Ze vstupní haly přístup do malého bytu ( 1+1 ) , ložnice s kuchyňkou, toaleta se sprchou , dále pak z haly přístup do sklepa. Venkem v přízemí vstup do dílny s technickou místností, dále průchod do Sauny a dalším samostatným pokojem.

• První patro (2NP): Vstup z haly do otevřeného prostoru - kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, salónku. Součástí prostoru je nádherný krb. Dále pak Ložnice, prostorná koupelna a toaleta. Z obývacího pokoje je přístup na pavlač, která se táhne podél severní strany domu. Z haly přístup na Toaletu a na terasu na jižní straně domu, pomocí ní se dostaneme na velkou zastřešenou terasu ( cca 50m2 ) .

• Druhé patro (3NP): Ze schodišťové haly přístup do půdních prostor s velkým potenciálem využití , zde celkem 4 pokoje ( vždy dva z nich průchozí) . Koupelna s Toaletou.

Exteriér:
• Pozemek: Na pozemku je dvougaráž přiléhající k domu a taktéž velká stodola o zastavěné ploše cca 140m2 ,kde leze parkovat další vozy případně najít jiné využití. Pozemek se skládá ze dvou parcel, st.82 na které je postaven dům, dvojgaráž a stodola je celkem 1197 m2, přiléhající parcela vedená jako zahrada (parc.č. 37/1) má plochu 893m2 . Celkem tedy 2 090m2. Na zahradě hezké vzrostlé stromy a keře na obvodu pozemku.

• Parkování: Dvojgaráž přiléhající k domu a velká stodola s možností parkování dalších vozů či jiného využití.

Technické vybavení:
• Sítě: Elektřina, voda ze studny, jímka, možnost připojení na kanalizaci a vodovod.
• Vytápění: Tepelné čerpadlo a elektrokotel.
• Součástí RD je v přízemí Sauna

Tento objekt je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí v nádherné přírodní oblasti s lesy plnými hub, s možnostmi rekreace, trvalého bydlení a potenciálem komerčního využití. Vedle domu vede přímo cyklistická a turistická stezka. V obci Městečko u Křivoklátu se nachází vlaková stanice na trati Beroun – Rakovník, což zajišťuje výbornou dostupnost. Vlakem do Rakovníka 15min, do Berouna 38min.

Nabídka představuje výjimečnou příležitost pro náročného klienta hledající spojení pohodlí a přírodní krásy. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Městečko
ID
0330-NP00112
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
2090 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Petr Janoszek

Ing. Petr Janoszek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Městečku?

Podobné nemovitosti