Prodej bytu 4+1, Nýřany, Benešova třída, 78 m2

Benešova třída, Nýřany

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Nýřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme vám exkluzivně k prodeji prostornou bytovou jednotku 4+1, která se nachází v centru Nýřan. Tento byt se nachází ve 4. patře kompletně revitalizovaného cihlového domu, jenž prošel modernizací včetně instalace nových plastových oken a zateplení fasády, což přispívá k energetické úspornosti. Byt je po kompletní rekonstrukci, včetně nových rozvodů elektřiny a vody, což vám zajistí bezstarostné bydlení na dlouhá léta.

Dispozice bytu nabízí moderní a funkční uspořádání, které vyhovuje potřebám rodiny i jednotlivců. V bytě je nová kuchyňská linka, která je prakticky řešena a vybavena všemi potřebnými spotřebiči. Podlahy jsou pokryty kvalitními vinylovými krytinami, které kombinují estetiku s dlouhou životností. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem, což poskytuje maximální komfort a volbu při každodenním využití.

Byt disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji – dvěma dětskými pokoji, prostornou ložnicí a samostatnou šatnou. K dispozici je také praktická technická místnost, která může sloužit jako úložný prostor pro pračku, sušičku či jiné domácí potřeby. Další výhodou je balkon s pěkným výhledem, ideální pro relaxaci po náročném dni.

K bytu náleží také dva sklepy, které nabízejí dostatek prostoru pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení. V bezprostředním okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně lékaře, školy, školky a obchodů. Lokalita je skvěle dostupná, cesta do Plzně trvá pouhých 8 minut autem, což činí z bytu ideální volbu pro ty, kdo hledají klidné bydlení s rychlým spojením do města.






Parametry bytu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Benešova třída, Nýřany
ID
N192
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Čejka

Pavel Čejka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Nýřanech?

Podobné nemovitosti