Prodej pozemku pro bydlení, Křelov-Břuchotín, 862 m2 (ID: 2264882)

Křelov-Břuchotín

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(uvedená cena je včetně provize RK a právních služeb)

Prověřené firmy v Křelově

Informace k pozemku

Hledáte parádní stavební pozemek na vesnici nedaleko CHKO Litovelského Pomoraví a přitom 5 minut od centra města Olomouce? Pozemek nedaleko nádherné přírody, sportovního vyžití, cyklostezek a přírodního koupání ?
Hanácká dvojobec Křelov – Břuchotín  leží na západ od Olomouce a svou hranicí se již dotýká města Olomouce. Žije zde více než 1.800 obyvatel a nové domy zde pro vyjímečnost lokality rostou jako houby po dešti. Stavební pozemky jsou zde o polovinu levnější  než v hanácké metropoli a i na kole jste odsud v centru Olomouce opravdu jen za pár minut.
Pozemek, který mám nově v nabídce, je situován v klidné části obce na ulici Večeřova v zástavbě novějších domů. Je to poslední nezastavěný pozemek a máte tak jistotu, že nebudete roky na staveništi, jak to bývá v nově vznikajících lokalitách pro bydlení. Rovinatá a udržovaná parcela má výměru 862 m2 a obdélníkový tvar.
Dle územního plánu obce zde lze postavit rodinný dům se sedlovou střechou o dvou nadzemních podlažích viz. přiložená vizualizace. Zahrada vzhledem k umístění stavby bude orientovaná na ideální jihozápadní stranu, kde si dle libosti vytvoříte zázemí pro relax nebo i zahradničení.
Inženýrské sítě elektřina, přípojka na obecní kanalizaci i veřejný vodovod je na hranici pozemku. Plynová přípojka končí u vedlejšího domu.

Obec je vyhledávaná pro rychlou dostupnost veškerých benefitů města Olomouce a přitom klidné bydlení s veškerou vybaveností obce. ZŠ první stupeň, MŠ, pošta, praktický lékař, obchod Hruška, restaurace, sportoviště a tenisové kurty. Obcí prochází cyklotrasy do CHKO Litovelského Pomoraví kolem vyhlášené Lovecké chaty v Horce nad Moravou, kde je vyžití hlavně pro děti - trampolíny, mini golf, koně.
Na kole se za pár minut dostanete i na koupaliště pískovna Náklo s Wakeparkem nebo na přírodní koupaliště Poděbrady.
Lákadlem je i Dům přírody Sluňákov - unikátní expozice o přírodě Litovelského Pomoraví pod širým nebem. V rozlehlém 15 ha parku můžete objevit malebná zákoutí, netradiční herní prvky a odpočinková posezení. Areál je místem, kde se dá vnímat přírodní dění všemi smysly, je volně přístupný, vhodný pro kočárky, cyklisty i vozíčkáře.Umělecká díla v otevřené krajině na vycházkovém okruhu umocňují prožitek z putování krajinou a záměrně se snaží odvést lidi alespoň na chvíli z "virtuálních světů počítačových sítí" k přirozenému pobytu v přírodě.
Za zmínku stojí i historická pevnost FORT Křelov vyhledávaná k rekreačním účelům. Fort nabízí restauraci, muzeum, střelnici, ubytování, tiskárnu, mincovnu a kovárnu.
Z obce se dostanete za dvě minuty autem do nákupního a kulturního centra Olomouc City a Globus i na nájezd na dálnici. Dojezdová vzdálenost do města Litovel je 10 minut autem.  Centrum  sportu a zdraví Omega je vzdálené 5 minut autem a poskytuje spoustu volnočasových aktivit.
V  obci se již mnoho stavebních parcel na klidném místě bez ruchu z dálnice nenachází, tak mne v případě zájmu neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena je včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Křelov-Břuchotín
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
862 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jarmila Šulkovská

Jarmila Šulkovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Křelově?

Podobné nemovitosti