Prodej bytu 3+1, Holice, Mládežnická, 72 m2 (ID: 2264989)

Mládežnická, Holice

4 320 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 588 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Holicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám prostorný byt 3+1 o celkové ploše 75 m2 v klidném místě v širším centru města.

Byt se nachází v 3. NP zděného bytového domu s výtahem, jenž nedávno prošel revitalizací, v rámci které došlo k zateplení třech stran obvodového pláště budovy. Bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu a nabízí klasické dispoziční řešení, kdy z prostorné vstupní haly jsou přístupné jednotlivé místnosti. Díky orientaci obytných místností (ložnice, obývací a dětský pokoj) na jih působí byt velmi slunným dojmem. Kuchyně s jídelním/pracovním koutem je orientována na sever a nabízí krásný výhled na město i okolní krajinu. Přímo proti vstupu se nachází koupelna a samostatné WC. Kuchyně zůstává vybavena kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči, ve vstupní hale pak na míru zhotovená vestavná skříň. Příslušenství tvoří sklípek v 1. NP domu, kde se nachází i další společné prostory (kolárna, prádelna, sušárna). Bytová jednotka je vytápěna soustavou ústředního topení ze společné kotelny s kotlem na zemní plyn.

Samotný bytový dům se nachází v klidové části širšího centra města, v samotném sousedství je k dispozici školka nebo zrevitalizované dětské hřiště. Ostatní občanská vybavenost pak v docházkové vzdálenosti.

Holice jsou menším městem nabízejícím klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností (mateřské, základní i střední školy, obecní úřad s rozšířenou působností, poliklinika s ordinacemi praktických lékařů i specialistů, supermarkety včetně Family centra, spousta možností pro sportovní i kulturní vyžití) a současně výborným dopravním spojením do dvou blízkých krajských měst (Pardubice a Hradec Králové). Díky novému přivaděči jste na 6 km vzdáleném napojení na dálnici D35 během několika minut.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví, její pořízení lze tedy realizovat pomocí výhodného financování, které vám rádi zajistíme.

Parametry bytu

Cena
4 320 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Mládežnická, Holice
ID
315
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Lukáš Horský

Lukáš Horský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Holicích?

Podobné nemovitosti