Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou, Stavební, 190 m2

Stavební, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice

7 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 505 Kč /za měsíc

(cena je vč. právního servisu a provize RK)

Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krajní řadový rodinný dům se čtyřmi lodžiemi a garáží, který se nachází v klidné části Jablonce nad Nisou - Vrkoslavice, ul. Stavební.

Jedná se o zděný dům, který prošel částečnou rekonstrukcí. Poloha domu je mírně nad městem směrem k nádhernému Ještědskému hřebeni a cca 200 m od restaurace Petřín. Výhodou řadového domu je jeho krajní pozice a možnost využívání většího zeleného pozemku hned vedle domu resp. terasy. Celkově je součástí prodeje podíl ve výši 1/12 na pozemku o výměře 1.737 m2.

Střecha je plochá, lepenková. Okna jsou plastová, v jednom pokoji dřevěná. V domě jsou převážně dřevěné podlahy, dále plovoucí laminátové podlahy, lina a dlažby. Vytápění i ohřev vody - plynový kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci.

Nemovitost se skládá:

Suterén - chodba, schodiště, garáž, technické místnosti, kotelna.

1. NP - pěkný veliký obývací pokoj s krbem a větší terasou propojený s kuchyní - jídelním koutem a balkonem.

2. NP - chodba, 2x menší pokoj s balkonem, 1x větší ložnice s větší šatnou a balkonem, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC.

Jedná se o krásnou a klidnou lokalitu, obklopenou zelení. V blízkém okolí je možnost bohatého sportovního vyžití - turistika, cyklistika, lyžování. Velmi dobrá dopravní dostupnost a v okolí veškerá občanská vybavenost.

Tuto nemovitost Vám vřele doporučujeme, jsme připraveni Vám poskytnout další informace a zprostředkovat prohlídku.

Parametry domu

Cena
7 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Stavební, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice
ID
D 239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
92 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jan Kristián

Jan Kristián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti