Prodej rodinného domu, Rybniště, 350 m2 (ID: 2265839)

Rybniště

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(dohodou, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Rybništi

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte prostorný dům na polosamotě? Chcete chovat ovce, koně a jiná zvířata? Nebo chcete své rodině a přátelům nabídnou ubytování pod Vaší střechou a strávit s nimi Vaše chvíle? Rádi byste penzion? Tak to je nabídka právě pro Vás. Nabízíme prodej rodinného domu v obci Rybniště s výměrou pozemků cca 8 000 m2.

Pozemky s domem jsou na okraji obce Rybniště. Jsou umístěny v nádherné přírodě Lužických hor. V blízkosti domu se nachází sjezdovka. Asi jeden kilometr na severovýchod od Rybniště se nachází přírodní rezervace Velký rybník, který je největší vodní plochou v okrese Děčín.

V přízemí domu se nachází pět místností včetně kuchyně, velká prostorná chodba, koupelna, dvě toalety a černá kuchyně. V prvním patře se nachází pět pokojů z nichž mají dva šatnu, která je bez problému možná využít jako další pokoj.

Po celé ploše domu je půda. V domě se nachází prostorný sklep, který je možný využít pro skladování potravin , ale i pro oddych ve vinném sklípku.

Vytápěná v nemovitosti je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva. Dům je napojený na veřejný vodovod. Na pozemku je ještě jeden zdroj vody - studánka.

Příjezd k nemovitosti je samostatný a po zpevněné cestě, na které je nainstalovaná brána. Na pozemku přiléhající k nemovitosti stojí zděná garáž a kůlna.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte našeho makléře. V případě financování prostřednictvím hypotečního úvěru pomůžeme s vyřízením.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
dohodou, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Rybniště
ID
01801
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
172 m2
Plocha nemovitosti
8000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Ostatní
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK23

RK23

Nádražní nám. 299/8, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Lenka Lazurová, DiS.

Bc. Lenka Lazurová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rybništi?

Podobné nemovitosti