Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 32 m2 (ID: 2266317)

Kamenný Přívoz

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kamenném Přívozu

Informace k domu

V údolí řeky Sázavy v místě peřejí mezi Kamenným Přívozem a Žampašským jezem naleznete romantickou chatu, s výhledem na řeku, ideální pro skutečné milovníky života v přírodě, rybáře, vodáky.... nebo lidi, kteří rádi odpočívají u vody a v lesích.

Chata v nejkrásnějším úseku Sázavy, přímo na jejím břehu, přesto cca 10 m nad hladinou, v dostatečném převýšení proti povodni, nabízí příjemný odpočinek v lůně přírody. Dřevěná chata na kamenné podezdívce s velkou terasou nabízí soukromé pohledy na peřeje Sázavy. Přímo před chatou na břehu řeky je místo pro "soukromou pláž" nebo pro rybaření.
Uvnitř chaty jsou k dispozici dvě místnosti. Jedna jako obytná kuchyně a druhá, ložnice. Dále je k dispozici místnost se sprchovým koutem a chemickou toaletou.
Na venkovní prostorné terase je dost místa pro odpočinek, či grilování s přáteli.
Chata se nabízí včetně vybavení - krbová kamna, vhodná i k vaření, stůl, židle, postele, nová lednice a nový mrazák, nová chemická toaleta. Chatu střeží kamerový systém.

Příjezd autem cca 450m od chaty. Na chatu se však dostanete také autobusem PID linka č. 332 z Prahy Budějovické.
Výjimečný zážitek je však cesta vlakem, Posázavským Pacifikem se sedmi tunely a nejvyšším kamenným viaduktem v Čechách.
Okolí nabízí příjemné procházky s krásnými výhledy na řeku, houbaření, rybolov, cykloturistiku, vodácké sporty.... V blízkosti je též Slapská přehrada.

Chata má zaveden elektrický proud, voda je čerpána ze studánky.
Chata na pozemku obce. Roční náklady na pronájem pozemku 2 028 Kč a odpad 1 000 Kč. Další náklady jsou na elektrický proud, dle Vaší spotřeby. Další případné náklady mohou být na internet, pro vaše použití, nebo pro chod bezpečnostního kamerového systému.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, rádi Vám poskytneme další informace nebo zajistíme prohlídku. Rovněž Vám pomůžeme se sjednáním financovaní nemovitosti.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Kamenný Přívoz
ID
0187-NP00861
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
61 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Libor Mašín

Ing. Libor Mašín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu?

Podobné nemovitosti